0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Baldinini Amber Straps

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Baldinini Amber Straps Парфумована вода
Немає у наявності

Baldinini Amber Straps – тепло, шарм та елегантність

Новинка від парфумерного будинку Baldinini - Орієнтальний квітковий аромат Amber Straps , що переливається акордами ванілі, теплих прянощів, дерева, какао та пудри. Це напрочуд комфортний парфум в стилі унісекс, що однаково імпонує як чоловікам, так і жінкам, адже аура умиротворення, релаксу, тепла і млості, яку дарує аромат, підкорює абсолютно всіх!

Цей вишуканий гурманський аромат звучить загадково і чуттєво, розкриваючись напрочуд гарною композицією, яка прикрасить свого власника практично в будь-якій ситуації. Віддайте йому перевагу в осінньо-зимову пору - і ви здивуєтеся, наскільки приємним може бути сезон холодів, якщо провести його в полоні Amber Straps !

Історія аромату

 

Парфумована вода Amber Straps була представлена італійським будинком Baldinini у 2016 році на щорічній каннській виставці TFWA, а у продажу з'явилася взимку 2017 року. Парфумерами була представлена нова колекція Straps («Ремінці») з 5 ароматів, кожен з яких надзвичайно цікавий своїм характером: синій – свіжий деревно-цитрусовий, смарагдовий – романтичний квітково-деревний, рожевий – чуттєвий, солодкий та жовтий – кокетливий квітково-фруктовий.

Всі вони ніби доповнюють модну продукцію бренду – кольорові ремінці, які такі гарні як стильні аксесуари до будь-якого образу та поряд! Amber Straps символізує собою помаранчевий та теплий червоний – кольори пристрасті та кохання, який чудово уособлює бурштин – саме йому і присвячена композиція.

Оригінально виконаний і дизайн флаконів: і коробочка, і пляшечка немов переперезані кольоровими ремінцями в червоно-жовтогарячій гамі, що перегукується з назвою композиції.

Хоча продукція – новинка на парфумерному ринку, в Україні вже можна купити Baldinini Amber Straps в інтернет-магазині La Grande, де всі актуальні товари з'являються одразу ж, як тільки вони виходять на модний ринок.

 

Baldinini Amber Straps – непереборне тяжіння чуттєвості.

Смачний, гурманський, аккорд какао і перцю, що притягує своєю чарівністю і теплом, піднімає настрій і змушує кров бігти швидше! Витончений штрих бергамота в цьому звучанні надає старту парфуму особливу, елегантну красу.

«Серце» композиції наповнене унікальним, солодко-смолистим, важким ароматом бензоїну, а квітковий дует із чуттєвих пелюсток жасмину та оксамитових, пудрових ірисів дарують справжню насолоду!

Базові ноти підносять яскраві, сповнені радості враження від м'якої ніжності ванілі, благородного кедрового акорду та легкого емоційного нюансу мускусу.

Якщо ви віддаєте перевагу гарним гурманським ароматам, дивним чином здатним створити потрібний настрій і атмосферу, рекомендуємо вам неодмінно спробувати цю новинку і купити Baldinini Amber Straps в інтернет-магазині La Grande, де можна замовити продукцію додому та навіть попередньо спробувати її зразки у шоу-румі, щоб зробити правильний вибір.