0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Teo Cabanel Barkhane

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Teo Cabanel Barkhane Парфумована вода
Немає у наявності
Teo Cabanel Barkhane Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Teo Cabanel Barkhane – вишуканість та таємничість

 

Teo Cabanel Barkhane - пряний парфум, що створює контрастні асоціації. З одного боку – це відчуття домашнього затишку та тепла, втілене спеціальними мотивами. З іншого – це таємничість пригод, почуття екстриму, споглядання природної краси барханів безкрайньої пустелі. Парфуми сподобаються жінкам і чоловікам, які люблять теплі сонячні аромати, оповиті східним колоритом. Багата композиція наповнить позитивними емоціями, підбадьорить і налаштує нові звершення.

Історія аромату

 

Історія бренду почалася далекого 1893 року в Алжирі. Теодор Кабанель, лікар і хімік, зайнявся виготовленням парфумерних есенцій, які додавалися до парфумів, а також служили для ароматизації хусток, що було досить популярно в той час. Для Теодора було важливо використовувати виключно якісну сировину, і він мав для цього всі можливості, адже він володів кількома плантаціями. Таким чином, продукція виходила чудова, і незабаром хімік став дуже відомим.

1908 року Кабанель переїжджає до Парижа, і тут починається новий виток у його творчості. Відомі та просто заможні люди стають його клієнтами, бізнес набирає обертів. На якості продукції це не позначається, адже сировину для парфумів продовжують постачати з плантацій Теодора.

Справа стає сімейною, з покоління в покоління переходить до родичів. У 20 столітті, у зв'язку з війнами, парфумерія не користується популярністю, і виробництво переживає не найкращі часи. І лише через великий проміжок часу, 2003 року, Каролін Ілаква відродила сімейну марку. У дівчини незвичайна мета – вона прагне наголосити на тих деталях та миттєвостях, які люди часто не помічають через сучасний темп життя. У нових парфумах вона прагне поєднувати традиції марки та сучасний стиль.

Barkhane був випущений у 2013 році. Його автор – Жан-Франсуа Латті. Парфумер надає перевагу натуральним інгредієнтам. Він любить подорожувати і під час поїздок знаходить цікаві аромати, додаючи їх до своєї колекції. У результаті композиції приголомшують своїм багатством та несподіваними поєднаннями. Калабрійський бергамот та дерево каррі? Кмин та герань? Це лише мала частина ноток, що підкоряють вишуканим звучанням у об'ємному парфумі. Barkhane – це хвилинки відпочинку та умиротворення перед початком нових пригод.

Teo Cabanel Barkhane – енергія та витонченість

 

Верхні відтінки – свіжі акценти калабрійського бергамота, що манять бадьорою цитрусовою прохолодою. Середні ноти огортають затишком пряних аспектів, що звучать пікантними спеціальними мотивами дерева каррі та кмину. Герань грає терпкувато-солодкими нюансами з легкими м'ятними та трав'янистими тонами. Базові ноти обволікають стриманими, благородними дерев'яними акцентами: аромати пачулів, уда і ветівера поєднують у собі гіркувато-терпкі, димні та ледь вловимі шоколадні відтінки. Пряно-солодкий мікс ванілі та бобів тонко кружляє голову апетитними акордами. Смолясті аспекти мирри дарують відчуття спокою та затишку. Анімалістичні нотки лабдануму і мускусу огортають чуттєвими акцентами, розбурхують фантазію і пробуджують романтичні емоції.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію таємничою східною парфумом, радимо купити Barkhane в інтернет-магазині LaGrande.