0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Teo Cabanel Jaspe

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Teo Cabanel Jaspe Парфумована вода
Немає у наявності

Teo Cabanel Jaspe – легкість та свіжість

 

Teo Cabanel Jaspe створений для солідних, харизматичних чоловіків, які цінують поєднання класики та сучасного стилю. Композиція переливається фужерними та деревними тонами, іскрячись підбадьорливими нотками та обволікаючи легким серпанком смолистих мотивів. Краса природних акцентів манить і ніби переносить у казку, де картинки чарівним чином змінюють один одного: тропічний ліс, неосяжний пляж, хвойна хаща, квітковий сад… Парфум в одну мить змусить забути про сірі будні і дозволить поринути в чарівний світ ароматів, що хвилюють.

Історія аромату

 

Teo Cabanel – французький бренд нішевої парфумерії. Історія торгової марки - приклад того, як бізнес розвивається століттями, переживаючи злети та падіння, рано чи пізно долаючи усі перепони. Все почалося наприкінці 19 століття, коли хімік та лікар Теодор Кабанель зайнявся випуском парфумерних есенцій. На той час були популярними ароматизовані носові хустки, для виробництва яких, як і для парфумів, використовувалася продукція Теодора.

Кабанель володів плантаціями, і для виготовлення есенцій він використовував натуральні інгредієнти, якими був впевнений - адже він вирощував їх сам! Не дивно, що незабаром він став досить відомим та успішним, і згодом зміг переїхати до Парижа, де продовжив свою діяльність. Для Теодора якість продукції була понад усе, тому він продовжував використовувати компоненти на основі рослин, які йому продовжували постачати з власних плантацій.

Створення ароматів стало сімейною справою, яка передавалася з покоління до покоління. У 20 столітті настали погані часи для виробництва. Війни не сприяли парфумерному бізнесу. Лише на початку 21 століття Каролін Ілаква вирішила серйозно зайнятися підприємством. Дівчина зробила висновок, що ідеальним варіантом буде поєднання класики та сучасних тенденцій.

Teo Cabanel Jaspe був випущений у 2016 році. При створенні аромату, як і раніше, було зроблено акцент на натуральні компоненти, що надає йому особливо чистого звучання. Бренд не витрачає багато грошей реклами, і це дозволяє йому зосередитися якості продукції. Новий аромат – чергове підтвердження того, наскільки важлива любов парфумера до своєї роботи та турбота власників про репутацію торгової марки. Кожна нотка продумана до дрібних деталей, композиція грає легкістю і звучить вишукано, одночасно зачаровуючи глибиною та таємничістю.

Teo Cabanel Jaspe – інтелігентна витонченість!

 

Верхні ноти переливаються красивим контрастом: бергамот іскриться цитрусовою свіжістю, лаванда приваблює спокійними, заспокійливими тонами. Середні відтінки розкриваються рідкісними трав'янистими акцентами папороті. Слово "fougere" перекладається з французької як "папороть", що і дало назву групі ароматів "фужерні". Прохолодні аспекти змінюються солодко-терпкими квітковими акордами герані, що асоціюються з домашнім затишком. Кадрамон і мускатний горіх переливаються пікантною пряністю, що надає парфуму зігріває комфортний відтінок. Базові нотки переплітаються в витонченій деревній феєрії: ветивер, сандал і папірус грають природними лісовими ароматами, що огортають легкими димними та шоколадними акцентами.

Якщо ви хочете стати власником вишуканої парфуми, радимо купити Teo Cabanel Jaspe в інтернет-магазині La Grande, де ввічливі кур'єри вчасно доставлять ваше замовлення.