0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escentric Molecules Molecule 05

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escentric Molecules Molecule 05 Туалетна вода
196 грн
Escentric Molecules Molecule 05 Туалетна вода (тестер)
100ml
2 306 грн
Escentric Molecules Molecule 05 Туалетна вода (refill)
30ml
1 731 грн

Escentric Molecules – досконалість простоти Molecule 05

 



Знамениті «Молекули» завжди вражають своєю непередбачуваністю, глибиною та багатогранністю. Цього разу творці парфуму Escentric Molecules провели найцікавіший експеримент – вони присвятили його кашмерану (Cashmeran) та отримали виразний деревний фужер Molecule 05. Він захоплює своєю морською спрямованістю, ніби відправляючи нас на узбережжя Середземномор'я. Він дарує нашій фантазії запах вологої від води шкіри із солонуватим смаком, аромати висушених сонцем трав під розлогим деревом на березі, яке подарує вам бажану тінь – звідти так чудово милуватися незрівнянними видами, що відкриваються!

І зовсім не важливо, чи вирушаєте ви у відпустку до моря, чи тільки мрієте про нього – цей парфум створить вам ідеальну ілюзію присутності там, куди прагне ваша душа!



Трохи передісторії

 

Усі, хто цікавиться нішевою парфумерією, хоча б одного разу чули про знамениті «Ексцентричні молекули» - дивовижні композиції, які змушують працювати нашу фантазію та активізують сприйняття запахів на повну потужність. «Магія у флаконі» - так нерідко називають ці парфуми, адже вони мають воістину дивовижні та важкозрозумілі властивості: кожен чує їх зовсім по-різному залежно від хімії шкіри, пори року і навіть погоди.

2020 року подарував шанувальникам цих містичних ароматів п'яте видання «Молекули» та «Ексцентрика» - обидва флакони вийшли на початку весни, відкривши сезон кохання та краси, коли так хочеться оновлень у стилі та зовнішності. Як завжди, Молекула є монокомпозицією, що задає основну тему, а Escentric розвиває її до повноформатного твору, доповненого нотами, що гармонують з основною ідеєю.

Цього року головним героєм став кашмеран – синтетичне з'єднання з напрочуд багатогранною гамою відтінків: у ній чується і мускусна спокуса із солонуватим відтінком чистої шкіри, і деревні обволікаючі переливи – теплі, наче зігріті літнім сонцем.

Купити Molecule 05 в Україні можна вже в інтернет-магазині La Grande, де новинки з'являються першими! Ви можете знайти у нас всі твори бренду Escentric Molecules, спробувавши оцінити чисте сяйво «Молекули 05» або її складнішу і «ексцентричну» пару.

 

Подорож мрії до Середземномор'я


Аромат кашмерана недарма порівнюють з «морським мускусом»: найбільше його запах нагадує шкіру дівчини, яка щойно вийшла з моря. Це неймовірно прекрасне і чисте солонувато-тілесне звучання з м'яким деревним акцентом – ось чому одного кашмерана достатньо, щоб створити напрочуд гармонійний і цільний парфум на морську тематику, замінивши єдиною молекулою необхідність комбінувати акватичні, деревні та традиційні синтетичні «ноти моря».

Завдяки такому рішенню вийшла дуже незвичайна парфумована вода, яка точно імітує запах вашого тіла, яким воно буде після купання в хвилях - на березі, де так приємно пахне прибережний гай, і де нагріта південним сонцем деревина огортає шкіру не тільки водними, а й деревними тонами.

Якщо ви шукаєте ідеальний і при цьому простий літній аромат, вам, безперечно, варто купити Molecule 05 з колекції Escentric Molecules – це сама досконалість!