0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Маски для обличчя 9Cc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Класифікація

Країна виробник

Група товару

9CC Deep Sea Pearl Blanchiment Moisturizing Pack Маска для обличчя
85 грн
9CC Juste Blanchiment Masque Поживна маска для вирівнювання тону шкіри
23 г
85 грн
9СС Sea Collagen Repair Gel Pack Маска для обличчя відновлююча
82 грн
9CC Keine Akne Saubere Mask Тканинна маска для обличчя
Немає у наявності
9CC Marine Biology Tightening Mask Тканинна маска для обличчя
Немає у наявності
9CC Sea Collagen Heben Mask Тканинна маска для обличчя
Немає у наявності

Маски для обличчя 9cc

Цей південнокорейський бренд відомий далеко за межами Азії: чудова східна косметика вражає уяву своїми неймовірними ефектами, які оцінили дівчата та жінки у всьому світі. Продукція 9cc представлена в багатьох країнах, а тепер і в Україні, в тому числі завдяки інтернет-магазину La Grande, який робить красу та молодість доступнішою для кожної з нас.

Основна концепція 9cc - максимально використати потенціал дарів моря: перлів та молюсків, що його виробляють, водоростей, морських зірок – усіх рідкісних мешканців узбережжя вулканічного південнокорейського острівця Чеджу.

Оскільки всі компоненти є натуральними, ця косметика безпечна, а про ефективність засобів південнокорейських косметологів у світі недарма ходять легенди. Перевірити їхню справжність є можливість і у вас - прямо зараз вибираючи себе маску з морським огірком або чорними перлами!

Маски для обличчя 9cc - всі суперефекти корейської косметики!

Даний вид продукції - «коник» цієї компанії, саме завдяки цим коштам бренд і набув світової популярності. Бьюті-продукти 9cc відрізняються не тільки миттєвим ефектом, який ви помітите буквально відразу після першого знайомства з будь-яким з них, але і довготривалості отриманого результату. До того ж постійне застосування масок на основі дарів моря дозволяє настільки суттєво покращити стан шкіри, яка стає відчутно більш пружною, молодою та здоровою, що навряд чи ви захочете тепер поміняти свій улюблений засіб для догляду за обличчям!

Компоненти, які косметологи з Південної Кореї використовують у своїх розробках, незвичні для європейців, але надзвичайно дієві для всіх типів шкіри: залежно від поставленої проблеми, вони засновані на впливі джерел морського колагену, що відновлює клітини, що продовжує молодість тканин і забезпечує пружність . До складу масок 9cc входять екстракти та витяжки з морських зірок, молюсків морських огірків, устриць, чорних перлів, водоростей.

Консистенція есенцій і гелів досить щільна, де вони розтікаються, але легко розподіляються її поверхні і добре засвоюються клітинами. Деякі маски є частиною спеціально розроблених ліній для догляду, тому, зупинивши свою увагу на будь-якій масці, поцікавтеся й іншими продуктами цієї серії: кремом для обличчя або засобом частка очищення.

Яскраві упаковки та вражаючі результати

 

Маски для обличчя 9cc приваблюють своїм дизайном та незмінно радують ефективністю. Особливо рекомендуємо вам такі маски, як:

- перлинна зволожуюча з екстрактом устриць - від зморшок та перших ознак старіння;

- живильна з екстрактом натуральних таїтянських чорних перлів для освітлення, вирівнювання тону та заспокоєння обличчя;

- від акне та запалень з устричним екстрактом , що звужує пори та заспокійлива;

- тканинна «Морська біологія» для відновлення, ліфтингу та зволоження будь-якого типу шкіри;

- колагенова ліфтингова відновлююча - від зморшок для антивікового догляду;

- з морським колагеном - відновлююча, тонізуюча та зволожуюча.

Потрібна консультація щодо підбору ідеального у вашому випадку продукту? Хочете доповнити маску іншими засобами цього незвичайного і ефективного корейського бренду? Звертайтеся до наших консультантів, вони допоможуть вам кваліфікованою порадою, а наша оперативна кур'єрська служба доставки позбавить вас необхідності відправлятися за замовленням на пошту – посилка прибуде прямо до вас додому!