0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Mango Aoud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Mango Aoud Парфуми
224 грн
303 грн
Акція
-26%
Gritti Mango Aoud Парфуми (тестер)
100ml
4 526 грн
5 263 грн
Акція
-14%

Gritti Mango Aoud – чари контрастів



Італійська парфумерія Gritti відома своїм чудовим діапазоном творів, серед яких є романтичні та чуттєві, ніжні та харизматичні. Новинка ж Mango Aoud, мабуть, змогла поєднати у собі ці якості, підкоривши шанувальників красою поєднання східних акцентів Індії та західних аспектів Мексики, химерно змішуючи шарм вудової деревини та спокусу вершкових плодів соковитого манго.
Композиція переливається тропічними та фруктовими, солодкими та кокосовими, удовими та квітковими, лактонними та ванільними акордами. Вона просто чудова з весни і до осені - спокуслива, емоційна, надзвичайно багатогранна, чудово настроює на відпочинок і релакс.
Достатньо одного лише погляду на цей дивовижний флакон з приголомшливим градієнтним переходом від небесно-блакитного до янтарно-золотого відтінку, немов освітлений сонцем навскіс, щоб закохатися і побажати його в свою колекцію!



Історія створення



У 2024 році спадковий парфумер Лука Грітті представив новий витвір зі своєї прекрасної лінії Ivy Collection. Прем'єра Gritti Mango Aoud відбулася трохи раніше, восени 2023 року на щорічній Каннській виставці TFWA. Також аромат буде представлений у Мілані на престижній Esxence Perfume Art – виставці ексклюзивної нішевої парфумерії для справжніх цінителів.
Цей витвір мистецтва дійсно чудовий, він став гідним поповнення портфоліо бренду, заснованого Лукою Грітті в 2010 році. Майстер належить до старовинного роду, що походить із Венеції. У сім'ї Грітті були і правителі, і політики, і вчені, і мандрівники, у тому числі і один з найбільш колоритних його предків - дипломат, хімік і парфумер Альвізе Грітті, який залишив своїм нащадкам найбагатші матеріали з мандрівок Середземномор'ям і по Арабським країнам, звідки привіз безліч секретів складання пахощів. Деякі ідеї актуальні й донині – їх використовує у творчості його талановитий послідовник Лука Грітті.
Вся колекція його творів представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Mango Aoud в оригіналі буквально відразу після прем'єри – ми даруємо можливість нашим шанувальникам знайомитися зі світовими новинками серед перших!



Магія манго та уда



Твір відкривається спокусливим фруктовим акордом з тропічними мотивами: тут екзотичні плоди вершкового солодкого манго та ароматної соковитої гуави оповиті ніжним флером неролі з їхніми квітково-цитрусовими тонами.
Настрій спокуси посилюється в серцевому акорді, де яскраво солює нота кокосового молока із чудовими тонами чуттєвих солодких квітів іланг-ілангу та османтусу з його гарними абрикосово-замшевими аспектами.
Ще один домінуючий акорд звучить у фіналі - глибокий і потужний деревно-смолистий аромат теплого, пряного уда в серпанку ніжної ванілі і амбри.
Якщо вам подобаються неординарні літні пахощі. Віддайте перевагу цьому ефектному фруктово-деревному витвору: варто купити Gritti Mango Aoud в інтернет-магазині La Grande – і ваш сезон подорожей та мрій про них буде незабутнім!