0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія The merchant of venice Gold Regatta

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The Merchant of Venice Gold Regatta Парфумована вода (пробник)
2ml
173 грн
Новинка
The Merchant of Venice Gold Regatta Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
The Merchant of Venice Gold Regatta Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

The Merchant of Venice Gold Regatta



Нішевий парфум The Merchant of Venice Gold Regatta поєднав у собі відразу два культові символи Венеції: натхненням для його створення стали знаменита Regata Storica, історична регата Венеції, і місце її проведення – легендарний Гранд-Канал, символ цього прекрасного міста, відомий усьому світу. Регата – це неймовірно видовищна подія, що є одночасно барвистим святом і елегантним, але водночас азартним змаганням.
Атмосфера наповнена ароматами морської акватики та вологого дерева, солонуватих бризок та теплої чуттєвої амбри, солодощі ванілі та фруктів, шармом трав'яних та пряних акцентів.
Цей парфум – чудовий вибір для будь-якого приводу та події теплого сезону, яскравий та харизматичний аксесуар, що створює вам імідж респектабельності, багатства та високих амбіцій.
Ефектно розписаний візерунками у вигляді стилізованих гондол символізує прагнення до перемоги та розкоші – ідеальне втілення принципу гедонізму, тонкого цінителя життєвих задоволень!



Історія створення



«Венеціанський купець» – унікальний бренд нішевої парфумерії – елітних ароматів для тонких поціновувачів ольфакторного мистецтва, заснованого на традиціях прекрасної та романтичної Венеції.
Бренд існує з 2013 року, і за десятиліття у його скарбниці з'явилися понад сотні унікальних ароматів, що символізують розкіш старої Європи.
Автором композиції The Merchant of Venice Gold Regatta стала Вероніка Нюберг (Véronique Nyberg), яка заради цього здійснила незабутню подорож Гранд-каналом, пропливши в гондолі від вокзалу човнів Санта-Лючія до площі Сан-Марко і його чудової набережної, і вдихаючи всі аромати, вбираючи всі враження, які це місто дарує своїм гостям. Саме цю експресію та чари старовинного міста-легенди передала вона у своєму творі «Золота Регата», який оспівує свято, що існує тут з 1500 року. Щороку першої неділі вересня Гранд-Канал покривається багатобарвністю човнів – це видовище не можна пропустити!
«Золота Регата» була представлена на виставці нішевої парфумерії у Каннах у 2023 році та започаткувала нову лінію Special Projects.
Це – тріумф елегантності, вірності традиціям та спортивного азарту – перейміться ж цією атмосферою і насолоджуйтесь нею за першим же бажанням!
Вся колекція парфумів бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Merchant of Venice Gold Regatta ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Незабутня експресія Історичної регати


Композиція вступає насиченим морським акцентом червоних водоростей, контрастно аранжованих із солодкими південними фруктами – плодами інжиру.
У серці композиції ефектно змішані ноти дорогоцінного дерева, з якого виготовлені човни, доповнені солоними морськими бризками та квітково-трав'яними мотивами безсмертника з його красивими медовими аспектами.
Завершується твір розкішним шармом ванілі та теплою чуттєвістю амбри – неймовірно сексуальний шлейф, здатний змусити оточуючих обертатись вам услід!
Якщо вам імпонує атмосфера тріумфу на кшталт венеціанських дожів, вам неодмінно варто купити The Merchant of Venice Gold Regatta в інтернет-магазині La Grande!