0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cerruti 1881 Reve de Roses

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cerruti 1881 Reve De Roses Парфюмированная вода
1 327 грн
Новинка
Cerruti 1881 Reve De Roses Парфюмированная вода (пробник)
Немає у наявності
Новинка
Cerruti 1881 Reve De Roses Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Cerruti 1881 Reve De Roses



Перед вами ще одна версія безсмертної класики – Cerruti 1881, ефектний букет троянд, зібраних у чудовій композиції Reve De Roses. Кілька сортів прекрасних квітів аранжовані з деревно-удовими та теплими пряними, цитрусовими, пудровими і квітковими акордами.
Протягом усього сезону холодів він буде обіймати вас за плечі теплою і м'якою хмаринкою, торкатися шкіри оксамитом своїх пелюсток, обсипати іскорками прянощів. Важко знайти трояндовий букет досконаліший!
Вразить вас і флакон: знайомий округлий фіал сяє дзеркальним блиском і виконаний у найніжніших відтінках світанку – схоже, він випромінює сяйво! Прекрасний вибір для подарунка, що запам'ятовується на все життя!



Історія створення


Парфумер, що створила аромат – гарна жінка з тонким смаком родом із Британії. Талановита Луїз Тернер (Louise Turner) знає, як зробити вас прекраснішою, адже саме їй світ завдячує існуванням таких бестселерів, як Good Girl Carolina Herrera, Lost Cherry Tom Ford, Love Chloe, Lust in Paradise Ex Nihilo, Aqua Kenzo.
Композиція Cerruti 1881 Reve De Roses втілила в собі сяючу троянду, за словами її творця, і дизайнери відгукнулися на цей бриф, надавши знайомому всім поціновувачам парфумерії круглому флакону гламурний дзеркальний блиск.
Це вже 27 аромат у лінійці «1881», що об'єднала щляхетні та елегантні парфуми для жінок та чоловіків зі смаком.
Він гідно продовжить славу бренду, заснованого 1881 року в містечку Б'єлле на півночі Італії трьома братами – Антоніо, Квінтіно та Стефано Черруті. Почавши з виробництва тканин з високоякісної вовни, дім Черутті прийшов до світової слави у 1967 році, коли онук засновників, Ніно Черруті, представив першу чоловічу колекцію prêt-a-porte de luxe. А 1979 року марка презентувала і свій перший аромат – з того часу в портфоліо з'явилося вже майже чотири десятки видань.
Все різноманіття парфумів даного бренду в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Cerruti 1881 Reve De Roses ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Троянда у форматі 4D


Яскравий старт, що запам'ятовується, захопить вас поєднанням аристократичного цитрусово-деревного бергамота і зухвалого рожевого перцю з його пряним темпераментом.
«Серце» твору сповнене пахощами троянд, які стали центральною темою композиції. Їхня краса гармонійно аранжована з романтичним акцентом запаморочливого жасмину.
Завершення твору підкорить вас шляхетністю та заспокоюючою глибиною деревних тонів акігалавуда та кремового сандалового дерева.
Якщо рожеві аромати - ваша тема, рекомендуємо купити Cerruti 1881 Reve De Roses в інтернет-магазині La Grande - він прикрасить вашу колекцію і дозволить вам насолодитися безліччю заслужених компліментів!