0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver Парфюмированная вода ( пробник )
1ml
78 грн
Новинка
Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver Парфюмированная вода
Немає у наявності
Новинка
Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver



До теми ветивера в культовій колекції «Аква Алегорія» французький модний бренд Герлен вже звертався в 2022 році, але через рік перезапустив його в яскравій, ефектній версії Форте.
Чудовий парфум Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver вражає з перших миттєвостей, торкаючись до вашої шкіри та волосся м'якою аурою цитрусових та деревних, зелених та пряних, фужерних та свіжих, квіткових та землістих, солодких та фруктових акордів.
Це чудовий весняно-літній фужер: бадьорий, тонізуючий, іскристий, з легкою енергією та відмінним настроєм. Його ніжно-зелений відтінок чудово гармонує з настроєм свіжості, поновлення, життєвої сили – він сподобається всім любителям «зелених» ароматів!



Історія створення


У 2023 році модний дім Guerlain презентував у рамках нової версії своєї культової колекції Aqua Allegoria Forte чудовий цитрусовий фужер Nerolia Vetiver.
Він став більш багатогранною, виразною, яскравою варіацією версії попереднього року: порівняно з нею у новій композиції більше нот, і в ній уже не домінують неролі – головна тема розділена з ветивером та досить експресивним стартовим фужерно-зеленим акордом.
Флакон у філігранному золотому оплетенні просто чудовий: це гідне продовження класичної колекції «Аква Алегорія», перші видання якої підкорили світ ще 1999 року. Зараз у ній налічується близько 50 творів, а нова лінія Форте включає вже 6 ароматів-реінкарнацій найвдаліших класичних видань.
Всі новинки «Форте», як і стара добра лінійка, що традиційно втілює досконалість та різноманітність природи, представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver ви можете як онлайн, так і в нашому затишному київському шоу-руме.



Неролі та ветивер: свіжість та стиль!


Композиція зустрічає вас насиченою зеленню листя інжиру та петітгрейну, доповненого аристократичним акцентом бергамота.
Головна тема шляхетних квітково-цитрусових неролі розкривається у серцевому акорді у всій своїй стильній красі, гарно аранжована із солодким фруктовими нотами інжиру та чудовим оксамитом троянд.
Завершується враження пишністю деревної теми ветівера з його землистими і шоколадними тонами, з якими чудово поєднується зелена насолода бобів тонка та елегантність смолистої кедрової деревини.
Якщо вам імпонують цитрусово-фужерні парфуми, вам неодмінно варто купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver в інтернет-магазині La Grande – це чудовий аксесуар для найвдалішого весняно-літнього сезону!