0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Red Tobacco Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Red Tobacco Intense Парфюмированная вода
688 грн
Новинка
Mancera Red Tobacco Intense Парфюмированная вода (тестер)
120ml
3 481 грн
Новинка

Mancera Red Tobacco Intense



Якщо ви ще не знайомі з творчістю нішевого парфумерного дому Mancera, нове видання Red Tobacco Intense стане чудовим прикладом креативу його творця П'єра Монталя. Пишність цієї композиції – у приголомшливому поєднанні запашного тютюну та солодких фруктових тонів, теплих прянощів та мускусу, білих квітів, кориці та ванілі, шкіри та диму.
Краса композиції особливо відчутна осінніми та зимовими вечорами – це святкова розкіш для особливих моментів, які ви хочете прожити у насолоді.
Не розчарує вас і флакон: він виглядає шикарно і виготовлений з особливо міцного захисного скла для ідеального збереження аромату всередині.



Трохи історії


Створений П'єром Монталем у 2008 році бренд східної парфумерії з французьким акцентом м'яко адаптує орієнтальні традиції до європейських уподобань, ефектно мікшуючи їх із паризькими секретами.
Бренд може похвалитися безліччю бестселерів, і в цілому аромати з його колекції завжди затребувані і незмінно збирають компліменти, адже вони відрізняються високою якістю, стійкістю, ретельним відбором сировини та сучасним дизайном, який розробила дочка засновника парфумерного будинку, талановита Амелі Мансера, на честь якої й було названо марку.
Презентація відбулася в паризькому бутіку Мансера на престижній вулиці – Place Vendom, легендарній Вандомській площі.
Автором композиції "Mancera Red Tobacco Intense" став сам Монталь. Це – нова версія мега-успішного аромату Red Tobacco, що вийшов 2017-го. «Інтенс» має схожу формулу з дещо по-іншому розставленими акцентами, він справляє ще сильніше враження і напевно сподобається всім, хто знайомий з флагманською версією.
Красивий флакон-циліндр став трохи світлішим і яскравішим, а у формулі його вмісту зроблено акцент більше на тютюн, ніж на прянощі, - порівняно з оригіналом.
Вся колекція будинку Мансера представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Mancera Red Tobacco Intense у нашому київському шоу-румі, або миттєво замовити онлайн з комфортною доставкою на сайті.



Знаменитий Red Tobacco тепер ще більш насиченим!


Деревно-пряна композиція пестить сприйняття чудовим поєднанням солодких стиглих фруктових тонів груші, оповитих пряним зачаруванням кориці, шафрану та мускатного горіха в димному мареві ладану на таємничій підкладці вудового дерева з його солодко-бальзамічними тонами.
Головна тема запашного тютюну солює у центральному акорді, ефектно мікшована з дорогою шкірою та східною розкішшю почуттів та ветівера, чиї димно-деревні пряні аспекти огорнуті чарівним солодким флером жасмину.
Насамкінець вас охопить чуттєва магія мускусу, що виключно сексуально звучить у поєднанні з солонуватою теплою сірою амброю і ніжною ваніллю на шикарній дерев'яній базі кремово-вершкового сандала і дивовижного гуаяка з його квітковими нюансами деревини.
Якщо вам імпонують тютюнові аромати, рекомендуємо купити Mancera Red Tobacco Intense в інтернет-магазині La Grande – він буде одним із найкращих екземплярів у вашій колекції!