0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sisley L'Eau Revee D'Eliya

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sisley L'Eau Revee D'Eliya Туалетная вода
3 433 грн
3 992 грн
Акція
-14%
Sisley L'Eau Revee D'Eliya Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Sisley L'Eau Revee D'Eliya



Атмосфера незайманого тропічного лісу з його буйною рослинністю, що приховує міріади таємниць, знайома всім шанувальникам фільму «Аватар», який доказав, що між усім живим на землі і самою планетою є нерозривний зв'язок.
Живильна волога зливи в містичних джунглях пробуджує до життя абсолютно все, наповнюючи повітря ароматом вологої запашної зелені, що переливається квітковими і цитрусовими, фужерними і деревними, мускусними і пачулевими, пудровими і пряними відблисками. Все це - феєрична композиція Sisley L'Eau Revee D'Eliya, найкращий вибір для весняних та літніх днів, які вам хочеться провести у повному злитті з природою, насолоджуючись їй вітальною енергією.
Гарний витончений флакон, чарівне звучання туалетної води та бездоганна репутація аристократичного французького бренду – у вас достатньо причин, щоб включити цей чарівний парфум до своєї колекції або зробити його чудовим подарунком людям, які вміють цінувати прекрасне!



Трохи історії


У 2023 році один із найелітніших парфумерних будинків Європи запропонував нову колекцію парфумів, натхненних фантазійними сюжетами. До неї увійшли шість нових ароматів: фужерний D'Alma, фруктовий D'Aria, зелений D'Hubert, бальзамічно-деревний D'Ikar і, звичайно ж, чудова квітково-цитрусова D'Eliya.
Композиція Sisley L'Eau Revee D'Eliya втілює образ тропічного лісу, щедро обмитого потужною зливою, в якій цвіте і пахне все: квіти і трави, листя і стовбури дерев. Прекрасний, свіжий, соковитий, казковий аромат переносить нас у світ, до країв наповнений життям та його енергією – відмінний вибір для всіх, хто шукає яскравості емоцій та подій навколо.
Флакон прикрашений чудовою кришкою, створеною талантом художника Броніслава Кшиштофа - вона підкреслює легкість та витонченість аромату.
Вся колекція «Вод, що виконують мрії», а саме так перекладається поетична назва L'Eau Revee, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Sisley L'Eau Revee D'Eliya можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Виконай свої мрії з D'Eliya!


Ароматні квіткові ноти становлять звучний акорд прелюдії, відразу ж охоплюючи вас флористичною хвилею, чий колорит посилено освіжаючими цитрусовими тонами бергамоту та лимона.
Запаморочливий букет квітів зібраний у серці твору, де так романтично пахнуть солодкі пелюстки жасмину, пливуть млосні хвилі аромату туберози та зачаровують оксамитово-пудрові фіалки.
Чуттєвість композиції підкреслена фінальним акцентом амбретти та пачулів на елегантній деревній базі з кедра.
П'янка екзотика цього аромату підкорить вас і дозволить перейнятися ідеєю єднання з природними стихіями.
Якщо вам до душі ця ідея, вам неодмінно варто купити Sisley L'Eau Revee в інтернет-магазині La Grande!