0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Kenzo Homme Marine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Homme Marine Туалетная вода (пробник)
1ml
78 грн
Новинка
Kenzo Homme Marine Туалетная вода
1 756 грн
2 116 грн
Акція
-17%
Kenzo Homme Marine Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Homme Marine – якщо у вас морська душа...



Модний бренд Kenzo передає ольфакторними фарбами чудове відчуття, яке охоплює вас від спілкування з безмежною водною стихією, створюючи настрій літнього дня на березі моря. Ваша шкіра нагріта сонцем і просолена морською водою, ви тільки-но вийшли з океану, відчуваючи себе свіжим, сильним і вільним...
Ви огорнуті ароматом хвиль і квітів, що ростуть на узбережжі, а також нагрітого сонцем дерева, аранжованого з фужерними та солоними, пудровими та солодкими, мускусними та акватичними нотами, вдало граючи на контрастах нашого сприйняття.
Все це – ефектна новинка Kenzo Homme Marine, створена для справжніх чоловіків, які не мислять себе без моря. Парфум стане вашим незмінним супутником для літнього відпочинку, а також буде чудовим приводом втілити свою мрію в реальність, якщо плани на літо ви поки що лише складаєте, амбітно створюючи свою кар'єру в офісі.



Трохи історії


Нова талановита робота парфумера Квентіна Біша (Quentin Bisch) вийшла у 2023 році та стала яскравим продовженням колекції Kenzo Homme, яка вперше підкорила світ у далекому 1991 році і надовго стала одним із визнаних еталонів морських ароматів та культовим символом 90-х.

Флагманська версія мала деревно-фужерне звучання та була створена парфумером Christian Mathieu. Потім вона отримала продовження у вигляді декількох варіантів фланкерів з різними мужніми акцентами: деревний Boisee роботи Олів'є Польжа, свіжий деревно-цитрусовий фужер Fresh, спортивна енергійна деревно-пряна версія Sport від Франсуа Демаші, насичений Eau de Parfum, створений Наталі Граці-Четто, насичений солодко-пряний фужер Night від Домініка Ропійона та легкий деревно-акватичний Eau de Toilette.
І ось у 2023 році морське звучання Kenzo Homme Marine отримало нову інтерпретацію – більш лаконічну та сучасну.
Вся чоловіча колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Kenzo Homme Marine ви можете вы можете прямосей час – в киевском шоу-руме или онлайн.



Літній день на узбережжі...


Цей сонячний солоний парфум стартує морськими акватичними нотами, що дарують відчуття волі.
У серці композиції переливається теплими та солодкими тропічними відтінками квітка іланг-ілангу.
Базова нота кремового сандалового дерева підкорює м'яким шармом, а сексуальний аспект вашого образу ефектно підкреслить чуттєвий мускусний шлейф.
Гарний флакон незвичайної форми у вигляді стебла бамбука має блакитно-смарагдовый колір, як води Середземноморського узбережжя, що надихнули французького майстра на творчість. Його ковпачок асоціюється з вістрям самурайського меча – катани, а матеріал, з якого він виготовлений, на 15% складається з рециклізованого скла та поміщений у коробку з екологічного картону. Таким чином, парфум стане чудовою ідеєю для подарунка еко-відповідальній, усвідомленій людині.

Якщо вам імпонують морські парфуми, вам неодмінно варто купити Kenzo Homme Marine в інтернет-магазині La Grande - він стане фаворитом вашої колекції або чудовим подарунком для чоловіка, захопленого морем.