0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mont Blanc Explorer Platinum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Explorer Platinum Парфюмированная вода
49 грн
75 грн
Акція
-35%
Mont Blanc Explorer Platinum Парфюмированная вода (тестер)
100ml
2 192 грн
2 579 грн
Акція
-15%
Mont Blanc Explorer Platinum Дезодорант - стик
75ml
514 грн
668 грн
Акція
-23%
Mont Blanc Explorer Platinum Набір (парфумована вода 100 мл + мніатюра 7.5 мл + гель для душу 100 мл)
2 568 грн
Новинка
Mont Blanc Explorer Platinum Гель для душа
Немає у наявності
Новинка

Mont Blanc Explorer Platinum – шляхетна місія вивчити світ!



Новий шедевр від Mont Blanc запрошує нас дослідити Всесвіт разом із Explorer Platinum! Це буде захоплююча подорож, наповнена шармом фужерних та деревних, пряних, озонових та акватичних акордів.
Шляхетний, вишуканий і мужній аромат підкреслить усі ваші найкращі якості та стане незмінним супутником навесні, влітку та восени, ведучи за собою вперед та вгору, до високих цілей! З цим ароматом вам захочеться підкорювати вершини в житті та бізнесі, він стане джерелом енергії для реалізації ваших амбіцій – і водночас дозволить залишатися собою за будь-яких обставин.



Трохи історії


Знаменита колекція «Експлорер», що у перекладі означає «Дослідник», була вперше презентована у 2019 році. Однойменний аромат у чорному флаконі миттєво став культовим завдяки красі композиції, її мужньому шарму та ефектному лаконічному, але шикарному дизайну, яким славиться бренд Монблан – виробник стильних та дорогих іміджевих аксесуарів.
"Монблан" існує з 1906 року, і довгий час випускав ручки преміум-класу, а потім і інші елітні офісні аксесуари: мати будь-який предмет від "Монблан" означає підкреслити свою респектабельність, смак і стиль. Цими ручками підписують найбільш коштовні контракти у світі, а іменні екземпляри були у Рональда Рейгана, королеви Єлизавети та короля Хуана Карлоса II.
Парфумерію бренд випускає з 2001 року, її відмінною емблемою стала п'ятикутна зірка-едельвейс, символ альпійських вершин та найвищої гори Європи – Монблана, яка дала ім'я фірмі та символізує успіх та високі досягнення.
Композиція Mont Blanc Explorer Platinum стала третьою у культовій лінійці "Експлорер". Гарний флакон циліндричної форми набув вишуканого платинового відтінку, відображаючи сутність парфуму та його назву.
Всі три аромати колекції представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Mont Blanc Explorer Platinum та інші бестселери цього бренду: Emblem, Individuel, Legend, Presence, Signature. Вибір за вами!



Платина як символ шляхетності


Композиція лаконічна, але дуже гарна та гармонійна. Вона вступає оксамитовою зеленню листя фіалки – ароматного, вологого, освіжаючого та вишуканого.
Ця повітряна кришталева свіжість просто чудова, наче іскристий сніг на вершинах Монблану!
У серці композиції звучить м'якими пряними нюансами мускатна шавлія з її приємними амброво-цитрусовими напівтонами. Цей солодко-бальзамічний трав'яний запах з легкою гіркуватістю дуже стильний і сподобається тим, у кого розвинене почуття гарного смаку.
Завершення композиції підкорить ваше серце шляхетністю деревної бази з кедра, який відразу ж схиляє до себе.
Якщо вам імпонує фужерна парфумерія, неодмінно включіть ці парфуми до своєї колекції: варто купити Mont Blanc Explorer Platinum в інтернет-магазині La Grande – і ваш імідж набуде нових меж престижу.