0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau Туалетная вода
1 825 грн
Новинка
Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau Туалетная вода (тестер)
50ml
1 663 грн
Новинка

Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau



Краса – культова тема бренду Есті Лаудер, адже багато років тому, починаючи свою справу, його засновниця хотіла саме цього: зробити всіх жінок щасливими. Ось чому новинка Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau така чудова: вона наповнює простір своїми чарівними квітковими та зеленими, мускусними та пудровими, акватичними, озоновими й цитрусовими акордами.
П'янкий аромат магнолій супроводжуватиме вас весняними та літніми днями, збираючи компліменти вашій жіночності та чарівності.
Красивий флакон ще більше посилить враження ніжності та легкості: дизайнери надали склу хвилясту фактуру, що немов струменить, і подарували найніжніший пастельно-пудровий рожевий відтінок. Це ідеальний подарунок дівчині, яка цінує красу та випромінює її сама!



Трохи історії


Парфумерна історія бренду почалася понад сто років тому, коли його засновниця Джозефіна Естер Ментцер почала цікавитись засобами, що дозволяють жінкам підтримувати красу та чистоту. Вона допомагала своєму дядькові, власнику компанії New Way Laboratories, створювати та продавати доглядову та декоративну косметику – від кремів для обличчя до рум'ян та помад.
Вийшовши в 1930 році заміж за Джозефа Лаудера, Есті нарешті втілила свою мрію і створила власну косметичну компанію. У 1953 році вона вирішила виробляти і парфумерію - адже світ краси не можна уявити без ароматів!
У новому столітті компанія стала міжнародним б'юті-концерном, купивши безліч невеликих фірм із цікавими ідеями та продуктами.
Парфумерія Есті Лаудер відрізняється жіночністю та вишуканістю, і однією з найчудовіших ліній стала «Краса». Перший парфум цієї колекціії вийшов ще в 1985, потім його доповнили чарівні фланкери, включаючи новинку Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau, презентовану в 2023 році. Двома роками раніше бренд вже випустив «Прекрасну Магнолію», нова ж версія Magnolia L'Eau відрізняється меншим домінуванням магнолії – тепер їй склали компанію не менш ефектні ноти інших квітів.
Вся колекція «Краса» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau, але й інші бестселери бренду: Bronze Goddess, Dream, Intuition, Modern Muse, Pleasures, Sensuous, White Linen, Youth-Dew.



Чарівність магнолії...


Композиція відкривається вологою свіжістю лотоса і шляхетною прохолодою лаванди, а водяна м'ята, що чудово освіжає, підкреслює акватичність прелюдії.
Потім вступає провідна нота магнолії у хвилюючому дуеті з романтичною трояндою. Яке жіночне поєднання!
Завершують враження неймовірно чуттєві тони мускусу, посилені теплим шармом амбри. Базою твору стала елегантна деревина кедра.
Якщо вам хочеться підкреслити жіночність образу та посилити враження від вашої чуттєвої краси, вам неодмінно варто купити Estee Lauder Beautiful Magnolia L'Eau в інтернет-магазині La Grande!