0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Chrome Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Новинка
Azzaro Chrome Parfum Духи (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Azzaro Chrome Parfum – незабутні краєвиди Середземномор'я!



Італійський бренд Azzaro відомий своїм чудовим зразком мужності, стилю та відмінного смаку: парфум Chrome знайомий практично всім, хто розуміється на сучасній парфумерії. Шанувальники бренду із захопленням відкрили для себе нову версію бестселера – Azzaro Chrome Parfum. Між нею і флагманом колекції існує генетичний зв'язок, подібний до спорідненості батька і сина: вони перегукуються один з одним, зберігаючи кращі моменти і виявляючи їх на максимумі.
Він наповнює простір фужерними та свіжо-пряними, деревними та цитрусовими, трав'яними та хвойними акордами, надаючи образу свіжості та справжнього чоловічого шарму.
Парфум – символ настрою Середземноморського узбережжя, він вільний і яскравий, наче синь води та небес – насичена, як відтінок флакона цієї експресивної новинки.


Трохи історії


Лоїс Аззаро заснував свій бренд у 1962 році, почавши зі створення модного одягу, що вражає своєю якістю, кроєм та дизайном. Почавши з Парижа і миттєво завоювавши серця шанувальників італійської моди по всій Європі, бренд швидко розвивався і вже в 1975 році почав випускати також і парфумерію, адже хіба можна створити закінчений, цілісний образ, не подбавши про аромат?
Модний дім випустив чимало бестселерів, що прославили його: всім відомі такі колекції, як Azzaro Club, Duo, Now, Pour Elle, Pour Homme, Splashes, Mademoiselle, Pure, Solarissimo та, звичайно ж, абсолютний хіт Wanted.
Чудовий і мужній «Аззаро Хром» уперше був презентований у 1996 році, отримавши продовження у вигляді не менш вражаючих фланкерів: зараз у лінійці налічується понад півтора десятки видань. У 2023 році продовжив колекцію справді досконалий Azzaro Chrome Parfum.
Красивий флакон квадратної форми набув найнасиченішого відтінку в колекції: кобальтове синє скло говорить про інтенсивність і яскравість вмісту всередині.
Вся колекція «Хром» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Azzaro Chrome Parfum за пару хвилин в режимі онлайн за дуже прийнятною ціною.


Найкращий середземноморський цитрусовий фужер!


Композиція стартує дуже аристократично, освіжаючи вас шляхетною соковитою цитрусовою нотою бергамоту. Він - немов ранок на узбережжі з його приємним бризом, що бадьорить.
Його тонізуючий ефект продовжений запашним трав'яним акцентом духм'яної шавлії з її бальзамічно-лимонними переливами, що так гармоніюють із прелюдією.
Завершує враження яскравий акцент насиченої смерекової смоли з чарівними хвойними акцентами – заспокійливими та прохолодними.
Парфум перегукується з флагманським варіантом «Хром», вирізняючись більшою лаконічністю формули та насиченістю звучання.
Якщо вам імпонує чистий, глибокий аромат нової версії визнаного бестселера, вам неодмінно варто купити Azzaro Chrome Parfum в інтернет-магазині La Grande - він продовжить вашу хромову колекцію, ставши її вершиною і вашим безперечним фаворитом.