0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Gentleman Society

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Gentleman Society Парфюмированная вода
71 грн
Акція
Givenchy Gentleman Society Парфюмированная вода (тестер)
100ml
3 116 грн
3 623 грн
Акція
-14%

Givenchy Gentleman Society – це душа суспільства!



Перед вами – один з найкращих сучасних мейнстримових ароматів, що створюють імідж харизматичного, чарівного джентльмена з безліччю достоїнств: він енергійний і наче наповнений внутрішнім світлом, з приємними вкрадливими манерами і тим особливим чоловічим шармом, перед яким не встояти!
Модний дім Givenchy у своїй новій версії безперечного хіта Gentleman Society представив теплий і дуже сприятливий для себе аромат, чия магія тяжіння заснована на фужерних і деревних, пряних і ванільних, квіткових і трав'янисто-зелених акордах, що злилися в плавній, гармонійній мелодії, що уособлює власника аромату. Вона ніби малює талановитий портрет свого володаря, в компанії якого так приємно провести осінній чи зимовий вечір, піддавшись його тяжінню, що зігріває…
Gentleman Society - ідеальний вибір в якості вечірнього, релаксового і надзвичайно респектабельного парфуму, який звучить дорого, ефектно і при цьому без відстороненого холодного лоску, з живим теплом і природним магнетизмом.


Трохи історії


Парфумерна історія колекції з пафосною та стильною назвою Gentleman почалася у 1974 році, коли відбулася прем'єра шедеврального флагмана, що став іконою стилю на багато років. Однак нові часи та покоління вимагають оновлення трендів, і тому в 2017 році бренд представив сучасну версію бестселера.
З того часу лінія поповнилася ще сімома виданнями, серед яких будь-який джентльмен наших днів зуміє відшукати образ, що максимально йому відповідає.
Авторами новинки 2023 року, композиції Givenchy Gentleman Society, став талановитий дует парфумерів - Karine Dubreuil-Sereni та Maïa Lernout. Карін Дюбервіль відома такими роботами, як Gucci Pour Homme II та Eclat d’Arpège Lanvin, а Майя Лерно створила Le Parfum Royal Elie Saab та Kenzo World.
Гарний флакон Gentleman Society незвичайного дизайну, він захоплює своєю нуарною, дорогою естетикою сяючого чорного кольору.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Givenchy Gentleman Society за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Представник вищого суспільства


Композиція відкривається красивим дуетом пряного кардамону та запашної шавлії. У цій м'якій і теплій прелюдії злилися перечні і прохолодно-евкаліптові, амброві та цитрусові відтінки спеції та ароматної трави, що створюють освіжаючий настрій, що наповнює енергією, співзвучний з холодним, але сонячним бадьорим ранком.
Він змінюється світлою, вологою зеленню та квітковістю нарциса, який привносить енергію життя та світла, врівноважуючи димно-деревні обертони ветівера з його м'яким темно-шоколадним підтоном.
Завершує враження ще один незвичайний деревний аспект – ефектна нота пало-санто, що огортає солодким бальзамічним шармом з гарними смолистими відтінками. З ним ідеально гармонує акцент кедра чудова м'яка аура ванілі.
Якщо вам імпонує високий стиль французського шляхетного спокушення в кращих традиціях вищого суспільства, вам неодмінно варто купити Givenchy Gentleman Society в інтернет-магазині La Grande - його деревно-фужерна стилістика буде гідно оцінена і напевно захопить оточуючих!