0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nishane Kredo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nishane Kredo Духи
214 грн
Новинка
Nishane Kredo Духи (тестер)
3 595 грн
Новинка

Nishane Kredo: серйозний та стильний аромат для людини з переконаннями



Стильний парфумерний бренд Nishane пропонує використовувати аромат як спосіб передати своє послання світу – своєрідну мову, на зразок Есперанто, якою ви зможете висловити своє життєве кредо, емоції та характер. Саме для цього створено новий чудовий деревний парфум Nishane Kredo з неймовірно гарними пряними та удовими, пудровими та фужерними, мускусними та шкіряними акордами.
Заявити про себе ефектно і неординарно, надавши образу вишуканість і гедоністичність, і в той же час респектабельність допоможе цей теплий аромат, що ідеально підкреслює ваш шарм. Його звучання ідеально осіннім чи зимовим вечором – обволікаючий, гармонійний парфум, який вчить насолоджуватися життям та глибоко розуміти його красу.



Трохи історії


Вершиною унікальної колекції "Капсула часу" (Time Capsule) став аромат "Кредо", що перекладається як "Переконання". Саме історію становлення вірувань та переконань у людській культурі розповів нам цей справді досконалий деревний аромат, головною темою якого стало дороге удове дерево – перлина азіатської пафумерної культури. Тут воно звучить м'яко та гармонійно, переливаючись медово-шкіряними відтінками в обрамленні прянощів та квітів.
Це – четверте видання у новій колекції бестселерів Time Capsule, в якому ви також відкриєте для себе інші аромати, що дозволяють подумки «мандрувати в часі та просторі» – Tempfluo (Потік часу), Papilefiko (Ефект метелика) та Tero (Земля). Назви ароматів дані універсальною мовою есперанто, придуманому вченими для інтуїтивно зрозумілого в будь-якому куточку планети спілкування.
Автором композиції Nishane Kredo став Жан-Луї Сюзак (Jean-Louis Sieuzac) – він представив свій витвір у 2022 році на щорічній європейській виставці нішевих парфумів Esxence.
Усю дивовижну лінію Time Capsule представлено в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Nishane Kredo ви можете разом з багатьма іншими справжніми нішевими творами цього стильного турецького бренду, заснованого творчими тандемом Мерта Гюзела та Мурата Катрана у 2013 році.



Ваше життєве кредо


Перший акорд звучить харизматично та тепло, наповнюючи простір навколо ефектним пряним теплом кардамону та рожевого перцю.
У серці твору хвилююче пахне колоритний східний акорд османтусу з його дивовижними замшево-абрикосовими тонами з аспектами квітів та солодких сухофруктів – він просто чудовий!
Завершується враження нотами, які розвивають та посилюють до максимуму попередні теми: тут незрівнянна м'яка замша стала підкладкою для розкішного деревного дуету кремово-вершкового сандалу та солодкувато-шкіряного, пряно-бальзамічного уда – символу східної парфумерії.
Флакон прикрашений золотою кришечкою та ефектними переплетеннями ліній у чорних, жовтих та блакитних тонах – немов маршрути подорожей у часовому континуумі.
Якщо вам імпонує орієнтально-деревний і шкіряний стиль, рекомендуємо купити Nishane Kredo в інтернет-магазині La Grande – рівних йому у новому сезоні просто немає!