0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nishane Tero

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nishane Tero Духи
196 грн
Новинка
Nishane Tero Духи (тестер)
3 366 грн
Новинка

Nishane Tero – усі дива Землі!




Перед вами ще один скарб парфумерного бренду Nishane - повна загадок і відкриттів незвідана земля Tero відкривається перед вами у всьому пишноті! Вона інтригує пряними та карамельними, деревними та коричними, чуйними, землистими та амбровими, солоними та солодкими контрастними акордами. Цей приголомшливий калейдоскоп захоплює своїм теплим темпераментом і шармом, аромат ніби пульсує в ритмі вашого життя, змушуючи задуматися про те, який слід залишити на землі саме ви?
Аромат дасть вам достатньо енергії для звершень і досягнення найсміливіших цілей, він яскравий і темпераментний, наповнений запахами нашої планети і надихає на подорожі та дослідження – як світу, так і самих себе.



Трохи історії


Парфум символізує собою Землю – планету, де ми живемо, і навіть конкретніший образ – родючого грунту, що щедро дарує нам неймовірні багатства.
Автором композиції Nishane Tero став Карлос Бенеїм (Carlos Benaim) – талановитий майстер, відомий за бестселерами Jasmin Noir Bvlgari та Promesse Cacharel.
Новинка, представлена у 2023 році, стала частиною колекції-квартету Time capsule («Капсула часу») – поряд з іншими яскравими творами: Papilefiko («Ефект метелика»), Tempfluo («Потік часу») та Kredo («Віра»). Всі ці назви згенеровані мовою есперанто, створеного вченими інтуїтивно зрозумілого міжнародного спілкування. Такими є і аромати нової колекції – вони близькі кожному з нас, і в кожному ми зможемо побачити чи втілити власну історію.
Флакон вражає ефектним візерунком із переплетених ліній, що нагадують прокладені на карті маршрути ваших майбутніх чи минулих подорожей.
Дивовижна Капсула часу представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Nishane Tero ви можете з комфортною для вас доставкою.



Відправляємося в незвичайну подорож…


Аромат захоплює вас з першої ж секунди, зачаровуючи неординарним поєднанням солі та карамелі. Це – трендовий тандем, але в цьому творі він обіграний напрочуд талановито, обрамлений гарячим пряним розсипом двох сортів перцю – сичуаньського та чорного.
Темпераментний нетривіальний старт змінюється ефектним дуетом запашної кориці та карамельно-пряних чуттєвих пачулів.
Завершення твору справляє враження сексуального тепла – це огортає своєю магнетичною чарівністю амбра на розкішній деревній базі з акцентом на димні, землісті, темно-шоколадні тони ветівера.
Парфум ідеальний восени та взимку – це вечірній релаксовий та дуже атмосферний аромат, що налаштовує на теплу хвилю насолоди життям. Якщо вам імпонує цей настрій, рекомендуємо купити Nishane Tero в інтернет-магазині La Grande, а заощаджений час використовувати для прокладання маршруту найцікавішими і захоплюючими куточками нашої Землі!