0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2023

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

2 796 грн
3 251 грн
Акція
-14%
Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2023 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2023 – кохання з першого подиху!



 

Ви йдете по квітучому лузі і насолоджуєтеся кожною миттю: теплом сонячних променів, що пестять вашу шкіру, чарівним ароматом квітів, що пливе в повітрі, і ореолом ніжної жіночності, яка чарівним шлейфом стелиться позаду вас... Ці чари жарує вам Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2023 – нове втілення одного з найкрасивіших і найулюбленіших жіночих ароматів бренду Діор, чудового «Квіткового букета».

Версія 2023 року підкорює серця дивовижними квітковими пахощами, прикрашеними переливами свіжості та солодощі, мускусу та цитрусів. Це прекрасне доповнення ваших весняно-літніх образів, тендітне і яскраве, ніжне і витончене, немов шовкове плаття в квітах, яке справляє враження щасливого вбрання: варто одягнутися в цей аромат, як хвиля радості огортає вас, наповнюючи кожну клітинку світла оточуючих, які буквально обсиплють вас щирими компліментами!



Трохи історії

 

Вперше аромат під назвою "Міс Діор" з'явився в 1947 році - це був блискучий дебют знаменитого кутюр'є Крістіана Діора у світі парфумерії. На багато десятиліть поспіль він отримав заслужене звання парфумерного шедевра і був продовжений низкою фланкерів – також гідних та вражаючих.

У 2007 році він пережив своєрідну «реінкарнацію», присвячену піввіковому ювілею парфумерії бренду, ознаменувавши собою нову ікону стилю бренду Діор – юну та чарівну Miss Dior Cherie.

Ідея створення аромату для молодшої аудиторії отримала дивовижне продовження у вигляді видання Miss Dior Blooming Bouquet, що перекладається поетично як «Квітучий букет». Він вийшов у 2014 році і одразу ж був продовжений численними чарівними варіаціями.

Гарний флакон класичної форми прикрашений ексклюзивним жакардовим бантом з люрексовими нитками, що створює ефект "мілефіорі".

Обличчям твору стала неймовірна Наталі Портман – красуня на всі часи!

Вся колекція бренду Діор, що з 1947 року втілює красу по-французьки і досконалість жіночності для всього світу, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2023 ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Квітучий букет для справжньої квіточки!


Цей сяючий аромат розкривається найніжнішою насолодою запашного горошку, доповненого благородною цитрусово-деревною нотою бергамоту.

«Серце» твору втілює собою головну ідею аромату, яка свідчить, що кохання – це букет. Тут він майстерно складений з ароматних трепетних троянд і хвилюючих півоній.

Завершується враження чуттєвою ніжною магією білого мускуса, чарівність якого подібна до тонкої привабливості запаху шкіри коханої дитини.

Якщо вам імпонує такий вишуканий та витончений аромат, вам неодмінно варто купити Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2023 в інтернет-магазині La Grande - він прикрасив би навіть принцесу!