0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Electric Cherry

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Electric Cherry Парфумована вода
6 710 грн
Новинка
Tom Ford Electric Cherry Парфумована вода (TRY)
1 467 грн
Новинка
Tom Ford Electric Cherry Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Electric Cherry – вишневий феєрверк

 



Один з найвідоміших та найпопулярніших ароматів американського парфумерного бренду Tom Ford, чудова вишнева магія Lost Cherry, отримала приголомшливе продовження: нова версія Electric Cherry – іскриста та соковита, яскрава та радісна, вона підкорить чимало сердець і збере, мабуть, не менше компліментів!

Квітково-фруктова новинка вражає експресією акордів мускусу та амбри, м'яких прянощів та бальзамічної насолоди на тлі головної теми вишні – тренду нового сезону!

Грайливий іскрометний аромат - ідеальний супровід для побачень і вечірок - він інтригує, дражнить, кокетує і фліртує, спокушає, паморочить голову і збирає захоплені погляди!



Трохи історії

 

Прем'єра нової «вишневої» композиції Тома Форда пройшла у розпал зими – на початку 2023 року. Сезон був обраний якнайкраще – це ідеальний зимовий аромат, що божественно звучить протягом усього холодного сезону: огортаючий, теплий, чарівний запах спокуси та насолоди.

Це – гідна спадщина легендарного Lost Cherry, представленого в 2018, лауреат премії Readers' Choice Award від найпопулярнішого парфумерного інтернет-ресурсу Fragrantica. Цей парфум заслужено носить звання найкращого у світі вишневого аромату, і, здавалося б, хіба можна його перевершити?

Але немає межі досконалості, вирішили парфумери, і представили у 2023 році одразу дві варіації на вишневу тему – з різними характерами, але незмінно чудові!

Всі вони входять до престижної колекції Private Blend, де вже сформовано самостійну лінію Cherry Collection.

Гарний флакон вражає ефектним відтінком яскраво-червоної вишні – соковитої та емоційної, як і сам аромат.

Вся колекція барвистих видань з вишневою основою Тома Форда представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Tom Ford Electric Cherry за найприємнішою ціною з гарантією справжності.

 

Іскриста та зухвала вишня


Композиція розгортається навколо освіжаючої ноти вишні сорту Морелло з її чарівною соковитою кислинкою. Вона ефектно аранжована з пряним, зухвалим імбиром, що вносить експресію до цієї прелюдії.

Потім вступає квіткова тема, де панує солодкий, хвилюючий жасмин самбак - символ романтики та пристрасті.

Насамкінець вас вразить базовий акорд, де огорне чуттєвим маревом мускус і амбреттолід (Ambrettolide), що посилює його вплив, – теплий, наче живе дихання тіла. Темпераментну перчинку дарує фіналу яскравий рожевий перець.

Якщо вишневі аромати – ваше кохання, не проґавте цю приголомшливу новинку: варто купити Tom Ford Electric Cherry в інтернет-магазині La Grande, і ваш настрій забарвиться у найяскравіші тони! Це найкращий вибір для всіх моментів, коли у ваші плани входять кокетство та флірт!