0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Richard Venom Richard

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Richard Venom Парфумована вода
100ml
6 495 грн
Новинка
Richard Venom Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Richard Venom – витончена отрута, перед якою не встояти!



Володіти цим флаконом хотіли б навіть маги Середньовіччя, адже його зовнішній вигляд нагадує старовинний артефакт. Чорний флакон Richard Venom багато декорований золотою кришкою і таїть у собі справжнє диво, що освіжає вас цитрусовими, фужерними та зеленими акордами, а потім зачаровує красою та аристократизмом поєднання деревних та лавандових, пряних та пудрово-квіткових переливів.
Ідеальне звучання композиція демонструє восени та навесні – вона просто прекрасна у прохолодному повітрі, при лагідному сонці, на вітерці. Ви будете вражені тим, як гідно і респектабельно звучить цей парфум, що свідчить про ваш чудовий смак.



Трохи історії


Якщо ви не готові платити 400 євро за неймовірно розкішний аромат із Королівства Бахрейн - Opulent Shaik Classic №77, якщо ви цінуєте красу, але вмієте раціонально підходити до питання плати за неї, бренд Річард Мейсон створений саме для вас! Адже він відомий тим, що у своїй унікальній манері створює аромати в дусі найдорожчих і трендових композицій – проте набагато доступніше за ціною.
Перший парфум у колекції Richard Maison de Parfum з'явився у 2017 році. Цей парфумерний бренд був створений в Об'єднаних Арабських Еміратах і відрізняється винятковою якістю натуральної сировини, що використовується в композиціях.
У 2022 році Річард Мейсон підготував відразу дві яскраві прем'єри: окрім Venom (що перекладається як «Яд») та інтригує своєю назвою, була представлена також хвилююча композиція «Брудний персик» - Dirty Peach, яка проводить паралель до знаменитого Bitter Peach від Тома Форда.
Ефектний флакон новинки виглядає вражаюче і дорого: ця «Отрута» поміщена у чорний із золотом фіал, який одним своїм виглядом говорить про те, наскільки дорогоцінним є його вміст.
Вся колекція ароматів від Річарда Мейсона доступна в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Richard Venom з гарантією справжності - онлайн або нашому шоу-румі, розташованому в Києві.



Чари отрути…


Цей аромат виправдовує свою назву з перших миттєвостей знайомства з ним, зачаровуючи красою шляхетної прохолодної лаванди, підкорюючи  аристократичним шармом бергамота, чия тонізуюча свіжість посилена іншими цитрусовими нотами - іскристими лаймом та лимоном, а також пряним трав'яним акцентом базиліку.
Не менше прелюдії вам сподобається і серцевий акорд: тут ніжні квіти персика та герані парадоксально аранжовані з пряними нотами гвоздики та кориці, з якою чудово гармоніює акцент зеленого яблука – і в цьому є свій особливий шарм та колорит!
Враження завершується гарним поєднанням деревних нот кедра та дубового моху з ефектними східними мотивами лабдануму та пачулів у чуттєвій хмаринці мускусу й ванілі.
Якщо вам імпонують стильні орієнтально-фужерні парфуми, вам неодмінно варто придбати Richard Venom в інтернет-магазині La Grande – він стане дорогоцінною прикрасою вашої колекції!