0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Joyful Nashi Bloom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Joyful Nashi Bloom Туалетна вода (тестер)
891 грн
Новинка
Angel Schlesser Joyful Nashi Bloom Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка

Angel Schlesser Joyful Nashi Bloom – чари квітучого грушевого саду

 



Модний дім Angel Schlesser знову дарує нам радість! Хоч би який сезон був за вікном – у вашій душі завжди буде весна – час, коли цвітуть сади та розквітають почуття. Композиція Joyful Nashi Bloom створює навколо вас чарівну квіткову ауру з відтінками цитрусів та зелені, мускусу та дерева, свіжих прянощів, пудри та амбрових тонів.

Це просто чари – за вами тягнеться шлейф аромату квітучого саду, де пахнуть трепетні квіти грушевих дерев та жасмину... Романтичний, жіночний аромат стане ідеальним аксесуаром для побачень, прогулянок і чудових миттєвостей відпочинку у весняно-літньому сезоні!



Трохи історії

 

2022 подарував нам нову колекцію Les Eaux d'Un Instant, або «Води миті» - приголомшливий сюрприз від нішевого іспанського бренду Angel Schlesser. Це - 8 ароматів, що тонко і елегантно завершують ваш щоденний ранковий ритуал підтримки краси - природних і натхненних прекрасними миттєвостями звичайного життя, а також моментами спілкування з природою, що запам'ятовуються, у всій її досконалості.

Будь-який із цих ароматів стане чудовим фоном для медитацій, споглядання краси світу, насолоди подіями, які стануть вашими приємними спогадами. Безтурботність та гармонія – ось девіз цієї колекції, створеної найкращими парфумерами наших днів.

Автором композиції Angel Schlesser Joyful Nashi Bloom стала талановита та перспективна Ane Ayo з компанії Firmenich, яка закінчила престижний Grasse Institute of Perfumery. Вона надихнулася образом ідеальної літньої відпустки, яку ви проводите в саду на морському узбережжі, де мерехтливі пелюстки квітучих груш, жасмину та гіацинтів обсипають все навколо в потоці теплого сонячного світла.

Гарний флакон лаконічної форми підтримує враження чистоти, прозорості та бездоганності.

Вся колекція Les Eaux d'Un Instant представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Angel Schlesser Joyful Nashi Bloom за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Аромат радості!


Іскриста нота цитрона відкриває цей твір, граючи яскравим і дзвінким акордом – прелюдією до головної та ніжнішої теми фруктового дуету ароматних та солодких груш сорту «Наші» та терпкою, із чарівною кислинкою айви.

Запашні плоди змінюються романтичним флером квітів - тут головна тема квіточок грушевого дерева переплітається з чарами жасмину і гіацинту - п'янке і запаморочливе тріо!

Завершення композиції звучить надзвичайно чуттєво: поєднання мускусу та амбри, яскравих природних афродизіаків, вразить вас своїм чарівним магнетизмом, а базова нота ароматної деревини кедра робить фінал елегантним та вишуканим.

Якщо вам імпонує такий легкий, літній, щасливий квітково-фруктовий настрій, вам варто купити Angel Schlesser Joyful Nashi Bloom в інтернет-магазині La Grande!