0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine Парфумована вода
2 841 грн
3 304 грн
Акція
-14%
Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine Парфумована вода (тестер)
100ml
3 930 грн
4 570 грн
Акція
-14%

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine

 




Модний дім Gucci представляє нову варіацію запаморочливо прекрасної «Флори» - цього разу композиція присвячена весняній магії жасмину, що п'янить, в оточенні білого мережива квіткових нот, соковитих бризок цитрусів, теплих і свіжих прянощів, приємних деревних акордів.

Все це – чарівна Flora by Gucci Gorgeous Jasmine, чудовий денний весняно-літній парфум у новому флаконі небесного кольору, прикрашеного барвистим розсипом квітів у лузі.

Насолоджуйтеся цим ароматом на побаченні та на прогулянці, прикрасьте їм свої офісні будні, мрійте з ним у вихідні - ви просто не зможете з ним розлучитися, настільки він гарний і французький!



Трохи історії

 

Вперше легендарну «Флору» від Гуччі було представлено у 2009 році. Парфум виявився з тих, що будуть актуальними вічно, проте кожне десятиліття по-своєму розставляє акценти в моді, і тому в 2013 аромат був перевиданий як лімітоване колекційне видання, а однойменна колекція в наші дні налічує вже 8 творів, які розкривають нам відтінки й аспекти квіткових ароматів.

Спочатку «Флора» була натхненна чудовим рослинним візерунком, спеціально створеним у 1966 році для шовкового шарфу прекрасної та неповторної Грейс Келлі, княгині Монако. Сам аромат теж ніби з шовку, він струмує і переливається всілякими флористичними відтінками, захоплюючи оточуючих і збираючи безліч компліментів.

Автором композиції Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine став Alberto Morillas, талановитий майстер, який створив для дому Гуччі портфоліо із сорока чудових творів і відомий такими шедеврами, як Bright Crystal Versace, Angel Schlesser, 212 VIP Carolina Herrera, In Red Armand Basi, Aqva Divina Bvlgari.

Гарний небесно-блакитний флакон із золотистою кришкою прикрашений переплетеннями квітів – чудовий символ назви цієї парфумерної лінії!

Барвиста колекція «Флора» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Gucci Flora Gucci Gorgeous Jasmine можна за найлояльнішою ціною з гарантованою справжністю.

 

Чудовий жасмин!


Саме так перекладається назва цього парфуму, і вона абсолютно справедлива!

З перших секунд ви будете насолоджуватися яскравою цитрусовою свіжістю, яка чудово передана дуетом бергамота і італійського мандарина. Ефектне поєднання терпкої гіркуватості та сонячної солодощі харизматично приправлено пряним акцентом чорного перцю.

Ця експресивна прелюдія змінюється чарівним букетом з білих квітів – кількох сортів жасмину, що переплітаються з хвилюючою магнолією та жіночною трояндою.

Завершення композиції підкорить вас гармонійним поєднанням солодкої смоли бензоїну, вершкової деревини сандалу та орієнтальних чуттєвих пачулів.

Якщо ви любите жасминові аромати, ця досконалість неодмінно має опинитися у вашій колекції! Варто купити Gucci Flora by Gucci Gorgeous Jasmine в інтернет-магазині La Grande – і весна пануватиме у вашій душі завжди, коли ви забажаєте!