0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cacharel Yes I Am Glorious

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cacharel Yes I Am Glorious Парфумована вода (тестер)
50ml
1 228 грн
Cacharel Yes I Am Glorious Парфумована вода
Немає у наявності

Cacharel Yes I Am Glorious: у променях слави!



Вершковий, чуттєвий, солодкий і теплий аромат Cacharel Yes I Am Glorious огорне вас незримою аурою, здатною ідеально підкреслити вашу чарівність. Магнетично-привабливий шарм цієї парфумерної композиції робить її володарку чарівною, адже її жіночність зачіпає в оточуючих особливі, найважливіші та чуттєві струнки душі. Не помітити таку жінку неможливо, як немислимо не сказати їй комплімента!
Ви будете справжньою богинею, оповитою хмарою солодких та лактонних, фруктових та квіткових, цитрусових, тропічних та пудрових акордів. Це чудовий вибір для весняних та літніх днів – чарівний, привабливий парфум, який підкреслить усі ваші найкращі сторони, і при цьому дозволить залишатися самою собою.



Трохи історії


Колекція Yes I Am – яскрава та емоційна лінійка ультра-жіночих парфумів, які навіть випущені не у звичайному флаконі, а у стилізованому гламурному тюбику «помади». Зараз у колекції сім чудових образів: окрім Glorious, це східно-квіткова композиція Yes I Am, фруктово-квіткова Pink First, квітково-східна Collector Edition, гурманська Delicious, квітково-фруктова Bloom Up, східно-гурманська ожинова Fabulous.
Автором тропічно-фруктово-вершкової композиції Cacharel Yes I Am Glorious є творець флагмана та інших видань колекції Онорина Блан, а амбасадором та обличчям рекламної кампанії парфуму стала по-справжньому красива жінка – канадська модель актриса Шей Мітчелл, що втілює природну красу.
Чудовий флакон-помада ідеально передає сутність парфуму – він має дуже гарний кремово-бежевий відтінок: таку нюдову помадку хотіла б мати у своєму розпорядженні будь-яка дівчина, а такий привабливий аромат – тим більше!
Вся лінійка Yes I Am представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Сacharel Yes I Am Glorious Cможна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Аромат для червоної доріжки!


Цей парфум підходить для будь-яких ваших планів: приємного дня з подругами, ефектного офісного образу з ноткою спокуси, неймовірно чуттєвого побачення або урочистого свята, на якому ви – королева! Краса його звучання зробить вас зіркою першої величини скрізь - від салону краси до червоної доріжки.
Парфум спокушає з перших миттєвостей, огортаючи фруктовим маревом солодких персиків та наповнених сонцем мандаринів.
Тропічні квіти складають божественний букет у серці парфуму: солодкі кремові франжіпані, тіаре і магнолії просто зводять з розуму!
Завершується враження гурманським міксом солодких молочних нот на елегантній базі із вершкової сандалової деревини та м'якого смолистого кедра.
Якщо вам імпонує така тепла жіночність, рекомендуємо купити Cacharel Yes I Am Glorious в інтернет-магазині La Grande та насолодитися цією прекрасною гранню своєї натури!