0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Olympea Solar

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Olympea Solar Парфумована вода
2 030 грн
2 388 грн
Акція
-15%
Paco Rabanne Olympea Solar Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Paco Rabanne Olympea Solar - ваш образ у сонячному ореолі!



Тріумфально піднявшись на вершину, ви стоїте в променях сонця і насолоджуєтеся видом, що відкривається: схоже, весь світ біля ваших ніг! Саме таке відчуття з'являється, тільки-но ви вдихнете аромат Olympea Solar від культового модного дизайнера Paco Rabanne. Він створює навколо вас ауру світла та тепла, що випромінюється ароматами вишуканих білих квітів та цитрусів, солодких жовтих квітів та фруктів, чуттєвої теплої амбри та повітряних альдегідів.

Парфумована вода стала новою варіацією на тему ольфакторного втілення Сонця, що є дуже популярною в останні роки тенденцією – адже світ так втомився від холоду та негараздів, усім хочеться відігрітися, розслабитися та відчути себе, нарешті, щасливими!

Новинка вийшла у фірмовому флаконі у вигляді олімпійського кубка, прикрашеного цього разу золоченими гілками лавра – важко придумати виразніший символ перемоги! Якщо ви йдете по життю з гордо піднятою головою, з честю приймаючи будь-які виклики долі – цей аромат створений саме для вас!



Трохи історії

 

Всесвітньо відомий модний будинок Пако Рабанн уже багато років, з 1969-го, дивує яскравими ідеями, які не мають аналогів ні у світі одягу та аксесуарів, ні у сфері парфумерії.

За цей час у портфоліо бренду вийшло понад 110 феєричних видань, одним із найяскравіших сучасних парфумів стала легендарна «Олімпія», перша версія якої була презентована у 2015 році. Вона була представлена в парі з чоловічим «кубком для переможців» - чудовим «Інвіктусом», і з того часу нова пара традиційно виходить щороку, підкорюючи шанувальників новими відтінками втілення образу Перемоги.

Новинка «Солар» стала вже дев'ятим фланкером у блискучій колекції Olympea. Її втіленням та обличчям рекламної кампанії стала чудова Луна Бійль, яка досконало транслює образ сильної, сміливої, яскравої жінки, що сяє своєю красою і підкорює світ внутрішнім світлом.

Купити Paco Rabanne Olympea Solar в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас найпопулярнішу продукцію бренду, що подарував світу й інші бестселери: Black XS, Invictus, Collection Million, Ultraviolet.

 

Сяючі на сонці літні квіти


Ця запаморочлива цитрусово-фужерна композиція відкривається іскристим цитрусовим тандемом соковитих мандаринів та апельсинової цедри, увінчаних співзвучною квітковою темою квітів апельсинового дерева.

У «серці» твору, огортаючи теплом, променяться сонячні ноти і пахнуть тропічно-солодкі квіти тіаре в дуеті з білими квітами на шляхетній підкладці з дубового моху.

Завершується звучання солодким флером екзотичного іланг-ілангу – природного афродизіаку, що створює надзвичайно бажаний образ, посилений солодким акцентом бензоїнових смол.

Якщо вам потрібні лише перемоги - сміливо обирайте цей розкішний флакон: варто купити Paco Rabanne Olympea Solar в інтернет-магазині La Grande, і ви відчуєте себе на вершині популярності!