0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lanvin Jeanne Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lanvin Jeanne Blossom Парфумована вода
100ml
1 632 грн
Новинка
Lanvin Jeanne Blossom Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Lanvin Jeanne Blossom - розквіт вашої краси

 

Втілення французької витонченості та елегантності, старовинний парфумерний бренд з віковою історією Ланвін, представляє запаморочливо прекрасну весняно-літню новинку Lanvin Jeanne Blossom, присвячену темі квітучих дерев та садів на Рів'єрі.

Вас закружлять у калейдоскопі барвисті відтінки фруктів та квітів, нюанси ніжної солодощі та ранкової свіжості. Твір нагадує класичну версію «Жанна Ланвін», проте акценти тут розставлені дещо по-іншому, інші вибрані й ключові інгредієнти. Однак ніяк не можна не впізнати фірмову шляхетність звучання та рафіновану жіночність мелодії аромату.

Парофюмована вода має просто неймовірний шлейф, що підкреслює красу, молодість і чарівність своєї власниці.



Трохи історії

 

Новинку було презентовано у 2022 році та присвячено засновниці легендарної бьюті-компанії – Жанні Ланвен. Заснований нею бренд – це один із найстаріших у світі. Його історія почалася в 1889 році, а початок парфумерної колекції цієї марки було покладено в 1924 році. Компанія зі столітнім досвідом успіху користується заслуженим авторитетом та повагою не тільки в Європі, а й у всьому світі – все це завдяки якості та елегантності його продукції.

Протягом існування бренду було випущено 12 чудових колекцій, і однією з найкращих ліній по праву вважається Jeanne Collection. Однойменний флагманський парфум був випущений у 2008 році, а зараз налічується вже 8 фланкерів.

Над новинкою 2022 року працювала талановита та перспективна Anne Flipo, що надихнулася чудовими краєвидами Французької Рів'єри та Сен-Тропе з їхньою запаморочливими квітковими пахощами, розлитими буквально всюди.

І хоча флакон зроблений у дусі легкого ретро, звучання його чудового вмісту є сучасним і актуальним. Видання вже доступне в Україні: купити Lanvin Jeanne Blossom всього за пару кліків ви можете в інтернет-магазині La Grande, де зібрано лише оригінальну парфумерію з усього світу.

 

Наповніть себе радістю!


Композиція звучить надзвичайно жіночно і виразно, абсолютно на кшталт Жанни Ланвен, яка вважається легендою моди. Саме такий характер практично всіх її творів – вони емоційні і стильні.

Відкривається композиція проникливою прелюдією цитрусів, мікшованих з ягідними тонами чорної смородини та тропічними фруктовими акцентами лічі.

Їх змінюють соковиті тони малини, прикрашеної квітковим хвилюючим дуетом неймовірно привабливих півоній і витончених, немов кришталевих, фрезій.

Фінал уособлює чуттєвість і жіночність, адже тут з'єдналися в п'янкому акорді ніжна ваніль, привабливий мускус і колоритні пачулі.

Якщо ви хочете придбати парфум у французькому дусі – одночасно класичний і абсолютно сучасний, вам, безумовно, варто купити Lanvin Jeanne Blossom в інтернет-магазині La Grande!