0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mont Blanc Legend Red

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Legend Red Парфумована вода
39 грн
Акція
Mont Blanc Legend Red Парфумована вода (тестер)
100ml
1 120 грн
1 349 грн
Акція
-17%
Mont Blanc Legend Red Дезодорант - стик
75ml
474 грн
632 грн
Акція
-25%
Mont Blanc Legend Red Гель для душу
300ml
603 грн
783 грн
Акція
-23%
Mont Blanc Legend Red Набір (парфумована вода 7,5 мл + крем для обличчя 30 мл + очищуючий гель 30 мл)
Немає у наявності

Mont Blanc Legend Red - червона легенда мужності

 



Стильний європейський бренд Mont Blanc презентує нову «Легенду», яка продовжує культову однойменну колекцію. Legend Red – експресивний, темпераментний і дуже привабливий аромат, що пробуджує найгарячіші емоції. Композиція іскриться цитрусовими, захоплює елегантними деревно-фужерними тонами, прикрашеними свіжими прянощами.

Відмінне повсякденне рішення для весни, літа та осені – аромат досить елегантний, і в той же час привабливий і чуттєвий. Насичений полум'яний відтінок флакона чудово передає настрій його вмісту!



Історія аромату

 

Парфумерна марка Mont Blanc має славну історію. Флагманський парфум авторства прекрасного майстра Olivier Pescheux вийшов у 2011 році, і одразу ж підтвердив свою назву: він став легендарним бестселером, одним із найкращих видань чоловічого люксу минулого десятиліття. Не дивно, що за ним з'явилася ще й ціла низка інших за характером та енергетикою «легенд». Колекція налічує 12 фланкерів, включаючи найпопулярніші версії: класична Legend, Intense, Spirit та Night.

Якщо перша варіація прославилася ефектним поєднанням лаванди та солодких фруктів, то у нинішній акцент було зроблено на соковитий цитрус – повний літнього шарму червоний апельсин.

Вам, напевно, сподобається і зовнішній вигляд видань у вигляді фляги – це мужній і водночас вельми зручний дизайн. Такий флакон ви із задоволенням включите у свою колекцію та зможете брати із собою у подорожі.

Новинка вже продається в Україні: купити Mont Blanc Legend Red можна в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який з 2001 року захоплює своєю якістю та стилем не тільки Європу, а й увесь світ.

 

Експресія фруктів


Композиція відкривається яскравою, соковитою, повною позитивних емоцій нотою червоного апельсина – бігардії. Солодкий смак цього цитрусу компенсується легкою шляхетною гіркуватістю грейпфрута і пряним темпераментом кардамону.

Прекрасний тут і серцевий акорд, у якому смолисто-деревні тони теплого, нагрітого південним сонцем кедра доповнені запашними аспектами ялівцевих ягід і прикрашені інтригуючим пряним акцентом мускатної шавлії.

Не менш цікава й база твору, де шляхетний атласький кедр доповнений дорогоцінною деревиною червоного дерева махагоні та м'якою трав'янисто-карамельною насолодою бобів тонка.

Загалом композиція справляє чудове враження, утворюючи барвисті асоціації з морським узбережжям та його насиченими деревно-цитрусовими ароматами із пряними акцентами. Якщо вам імпонує такий напрямок, і ви шукаєте неординарну, стильну новинку цього сезону, рекомендуємо купити Mont Blanc Legend Red в інтернет-магазині La Grande, - він виправдає усі ваші очікування!