0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Туалетна вода
422 грн
562 грн
Акція
-25%
Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime



 

Бренд Elizabeth Arden, які вже багато десятиліть поспіль робить жінок прекрасними, знову представляє чарівну варіацію своєї перевіреної часом класики: культове видання Green Tea вийшло у цитрусово-квітковій версії Lychee Lime. Тропічний настрій новинки чудовий - він досить грайливий і безтурботний, щоб стати вашим улюбленцем у відпустці, і в той же час дуже романтичним - аромат буде прекрасним вибором і для побачень. Навіть в офісі цей запах буде доречний, допомагаючи справити приємне враження та підкреслити свою жіночність.

Цей парфум – немов барвистий калейдоскоп фруктових та флористичних, зелених та свіжо-пряних, тропічних, акватичних та фужерних акордів. Це дивовижний вибір для весняних та літніх днів – легкий, життєрадісний, іскристий, що миттєво піднімає настрій своїй щасливій володарці та оточуючим. Чимало заслужених компліментів отримаєте ви, зробивши такий вибір!



Історія аромату

 

Перший твір цієї лінії, що приніс бренду справжню світову славу, вийшов 1999 року. Легкий, свіжий, чистий аромат, що став втіленням принципу «краса в простоті», був створений Френсісом Кюркджяном (Francis Kurkdjian), нині знаменитим майстром, а тоді – молодим талантом, що подавав надії. Цитрусово-фужерний парфум став своєрідною візитною карткою парфумерного виробництва будинку Елізабет Арден, і колекція поповнювалася новими фланкерами практично щорічно. Зараз лінія Green Tea налічує 24 твори, кожен з них має власний характер і має унікальні нюанси, але всі вони об'єднані ідеєю літньої свіжості.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль лаконічних витягнутих флаконів, прикрашених зображенням листа зеленого чаю.

Над виданням 2022 року працював Родріго Флорес-Ру (Rodrigo Flores-Roux), провідний парфумер Givaudan, який постійно співпрацює з брендом Елізабет Арден та створив 13 творів із «чайної» колекції. Він подарував світу такі бестселери, як Clinique Happy, Artisan John Varvatos, а також Jasmin Rouge, Neroli Portofino і Sahara Noir бренду Tom Ford.

Купити Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних парфумерних та косметичних марок світу.

 

Зелений чай з лічі та лаймом


Композиція відкривається соковитим цитрусовим міксом лайма, бергамоту та лимона, вдало мікшованих з яскравим фруктовим акцентом лічі, що надає тропічний колорит цьому вступу. Саме його плоди прикрашають флакон поряд з традиційним чайним листям, яке виходить на перший план у фіналі, знову утворюючи барвистий дует з лічі.

А в «серцевому» акорді ви відчуєте хвилюючий квітковий аромат вологих водяних лілій, чарівних магнолій та прохолодної герані.

Чудовий вибір для нового літнього сезону! Хочете порадувати себе свіжим диханням природи та надати будням фарб? Тоді варто купити Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime в інтернет-магазині La Grande!