0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss Bottled Marine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Bottled Marine Туалетна вода (тестер)
100ml
1 841 грн
Новинка
Hugo Boss Boss Bottled Marine Туалетна вода
Немає у наявності
Новинка

Hugo Boss Boss Bottled Marine - Прохолода і чарівність !

 

Культова чоловіча колекція Boss Bottled поповнилася яскравою новинкою Marine – експресивним деревно-фужерним ароматом, який підкреслює ваш природний шарм у стилі Hugo Boss ! Це лімітоване видання, представлене брендом наприкінці весни 2022 року, продовжує традиції класичної версії, але грає новими фарбами: коричневими та теплими пряними, фруктовими та фужерними, зеленими та деревними, мускусними, солодкими та бальзамічними.

Відмінний вибір як денний аксесуар для повсякденних образів, актуальний протягом усього теплого сезону – з весни і до осені!

Історія аромату

 

Перший Boss Bottled з'явився в 1998 році, і відразу ж підкорив як чоловічу аудиторію, якій був адресований, так і жінок - адже їм так подобалося вдихати незвичайний аромат, що розбиває стереотипи про типовий чоловічий запах. Деревно-пряний парфум з ванільними та фруктовими нотками створили Annick Menardo та Christian Dussoulier – і започаткували нову моду на більш м'які, солодкі твори для чоловіків, які змінили «колючі» та прохолодні аромати-попередники. Повна чарівність поєднання яблука з корицею на дерев'яній базі стала фірмовою для цієї колекції, в якій зараз уже 20 різнопланових фланкерів – кожен із своїм унікальним характером.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів у вигляді пляшки – саме він дав назву всій лінії, яку впізнають на полицях усіх парфумерних магазинів світу.

Новинка 2022 робить акцент на прохолоді - яблука тут крижані, а м'ята додає морозного дихання вже на самому старті. Ідеальне рішення для літньої парфуми, яку ви візьмете з собою на курорт!

Купити Boss Bottled Marine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду Hugo Boss та інших лідерів світової парфумерії.

 

Приємний відпочинок на морі

Уявити себе з келихом крижаного напою на основі ароматних яблук з гарячою м'ятою так приємно в спекотні дні! З таким експресивним стартом неймовірно гармонує «серцевий» акорд кориці та мускатної шавлії: це чудове змішання теплих та свіжих прянощів чудово підкреслює природний шарм свого власника!

Але ще більше спонукає до себе фінал - контраст холоду прелюдії і внутрішнього тепла бази чудовий, він надзвичайно інтригує і сприймається досить харизматично. Тут м'яким оксамитом лягають ноти кашемірового дерева в ореолі чуттєвих почуттів з їхнім легким східним колоритом.

Якщо ви стежите за модними трендами і є шанувальником класики "Бос Ботлед", вам неодмінно варто купити Boss Bottled Marine в інтернет-магазині La Grande і освіжити свій літній парфумерний гардероб, внісши в нього яскравість!