0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jil Sander Sunlight Grapefruit & Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jil Sander Sunlight Grapefruit & Rose Туалетна вода (тестер)
75ml
1 246 грн
Jil Sander Sunlight Grapefruit & Rose Туалетна вода
Немає у наявності

Jil Sander Sunlight Grapefruit & Rose – літо в південному саду!


 

Якщо вам хочеться легкого, радісного настрою, і ви не проти продовжити літо в будь-якому сезоні, Jil Sander Sunlight Grapefruit & Rose створено саме для вас! Поєднання аромату цитрусів та квітів з легким пряним акцентом переносить вас у сад Середземномор'я, де цитрусові дерева та клумби з трояндами прикрашають життя тих, для кого естетика – понад усе.

Це ідеальний вибір на кожен день навесні та влітку – приємний, легкий, свіжий та жіночний аромат з гарною стійкістю та витонченим шлейфом. Він коректний і нікому не завадить навіть в офісі – ви можете створити навколо себе ауру доглянутості та гарного настрою, зібравши компліменти не лише від шанувальників, а й просто від усіх, хто чутливий до краси.



Історія аромату

 

Німецький модний бренд Jil Sander був створений дизайнером та журналісткою Жіль Зандер у 1968 році. Через десять років колекції одягу були доповнені і випуском парфумерії за підтримки Lancaster Group (дочірньої фірми б'юті-концерну Coty).

Продукція цієї марки відрізняється високою якістю, демократичною вартістю та приємним лаконічним дизайном – ідеальне поєднання для сучасної людини. Ось чому десятиліттями парфуми та косметика Жіль Зандер не втрачає актуальності, постійно поповнюючись новими виданнями.

До того ж бренд співпрацює з найкращими світовими майстрами-парфумерами: бестселер марки – парфум Sun – був створений Мішелем Бурдоном, а другим постійним автором композицій є Мішель Альмейрак.

Нову лінійку «Sunlight» вперше було презентовано у 2018 році, відкрившись яскравим однойменним виданням. Зараз вона налічує вже чотири фланкери з різним, але незмінно позитивним літнім настроєм.

Купити Jil Sander Sunlight Grapefruit & Rose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Яскравий дует грейпфрута та троянди


Назва колекції, до якої увійшов цей твір, недарма перекладається як «Сонячний світ». Парфум сприймається як абсолютно літній, променистий, яскравий і наповнює щастям.

Він відкривається тонким ароматом молодих троянд – свіжих та ніжних, дуже жіночних. Відчуття ранку в рожевому саду змінюється пахощами цитрусових гаїв, коли виступає яскрава і трохи гіркувато-терпка нота грейпфрута, пом'якшена до фіналу соковитим акцентом апельсина.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів – лаконічний і стильний, він імпонує всім, хто віддає перевагу простоті та елегантності «в одному флаконі».

Вам, безумовно, варто купити Jil Sander Sunlight Grapefruit & Rose в інтернет-магазині La Grande, якщо ви готові насолоджуватися літом цілий рік!