0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Marc Jacobs Daisy Eau So Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Парфумована вода
55 грн
Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Парфумована вода (тестер)
100ml
2 456 грн

 Marc Jacobs Daisy Eau So Intense

 



Культовий дизайнер Marc Jacobs випустив новинку в колекції Daisy – чарівну квітково-фруктову парфумовану воду " Eau So Intense". Чудовий настрій вам гарантовано, адже солодкі, ванільні, медові, амброві, мускусні та пудрові переливи такі чарівні!

Хочете відчувати себе бажаною, спокусливою, легкою - насолоджуйтеся цією композицією, вберіть запах літньої полуниці і квітів, меду і щастя!

Парфум чудово підійде до романтичних нарядів – кольористим і білим сарафанам, сукням, ніжним і жіночним образам.

А ефектний золотистий флакончик робить це видання чудовим подарунком!



Історія аромату

 

Творцем нового твору зі знаменитої колекції «Дейзі» став сам Альберто Морільяс – чудовий парфумер, таланту якого ми завдячуємо появою таких бестселерів, як Bright Crystal Versace, Parfum Toilette Salvador Dali, Miracle Lancome, Kenzo, Pleasures Estеe Lauder, 2 , Omnia Crystalline Bvlgari, In Red Armand Basi. Крім того, саме він – автор усієї колекції «Дейзі» у якій налічується загалом уже понад 30 творів.

У перекладі з англійської назва парфуму означає «Маргаритка», вона присвячена чудовим відтінкам аромату цієї квітки та її образу невинності, простоти, літнього настрою.

Чудовий стиль флаконів, що запам'ятовується, прикрашений кришкою-квіткою. У новому виданні 2021 року дизайнери обрали золотисто-медовий колір та ефектне градієнтне оформлення коробки.

Купити Marc Jacobs Daisy Eau So Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого Марком Джейкобсом та Робертом Даффі у 1993 році. Спочатку він виник як будинок модного одягу та аксесуарів, а потім відбувся як парфумерна марка, перлинами якої стали такі колекції, як Lola, Dot, Splash, Dеcadence – і, звичайно ж, «Дейзі»!

 

Незрівнянно гарна!


Парфумована вода відкривається яскравою, смачною нотою стиглої полуниці, що спокушає, у повній гармонії з якою звучить соковита солодка груша і цитрусово-деревний бергамот.

У «серці» твору проникливо пахне оксамитова троянда, прекрасна в чуттєвому і романтичному дуеті з жасмином, що п'янить, а медова насолода надає цьому акорду незвичайну спокусливість.

У фіналі жіночну привабливість своїй володарці дарує бензоїн і ваніль, нота моху надає елегантності, що інтригує, а мускус посилює вашу природну чарівність і робить жінку особливо бажаною.

Якщо ви вибираєте подарунок жінці чи дівчині життєрадісній, привабливій, «солодкій», рекомендуємо вам зупинити свій вибір саме на цьому виданні купити Marc Jacobs Daisy Eau So Intense в інтернет-магазині La Grande. Літо, наповнене компліментами, гарантоване!