0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Penhaligon's The Ingenue Cousin Flora

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Penhaligon's The Ingenue Cousin Flora Парфумована вода (тестер)
75ml
5 027 грн
Penhaligon's The Ingenue Cousin Flora Парфумована вода
75ml
4 127 грн

Парфумерія Penhaligon's The Ingenue Cousin Flora

Часом ви самі дивуєтесь тому, скільки граней таїть у собі ваша особистість. З сором'язливої та ніжної діви ви в одну мить можете перетворитися на пристрасну фурію, якщо поруч виявиться той, хто здатний розпалити у вас цей вогонь. І запал вашого темпераменту під силу утихомирити не тільки ласкавому дотику коханого, а й освіжаюче-цитрусовому аромату The Ingenue Cousin Flora. Його благородні мотиви дарують вам відчуття умиротворення та одночасно наповнюють тіло енергією. Вони заряджають вас новими силами та наближають довгоочікуваний момент досягнення заповітної мети.

"Портретна колекція" від визнаних майстрів

Свій початок британський парфумерний бренд бере далекого 1860 року, коли його засновник прибув до Лондона для відкриття своєї справи. Вільям Генрі Пенхалігон завідував своєю цирульнею, надавав перукарські послуги королеві. Пізніше він зайнявся виробництвом парфумерії та відкрив фірмовий магазин. Нині портфоліо компанії дуже багато – воно налічує близько сотні робіт. До її асортименту також входять косметичні засоби та аромати для дому.

У 2016 році виробник запускає нову лінію парфумерії. Кожне з видань, що увійшли до неї, обіграє образ відомого британського аристократа. Для роботи над новинками Будинок приваблює іменитих майстрів. У цьому списку виявляються парфуми Дафна Бюже та Альберто Моріллас, Крістоф Рейно, Марі Саламань та Джульєтта Карагуезоглу.

Відомими аромати роблять не тільки їхнє звучання – таке ж розкішне, як і в інших роботах торгової марки: зовнішнє оформлення парфумів викликає не менший подив і захоплення. Скляні флакони з масивнішим, ніж зазвичай, дном вінчають незвичні кришки – ретельно відполіровані голови тварин. А на коробках, у які виробник запакував ємності, зображені унікальні ілюстрації ірландського художника.

The Ingenue Cousin Flora – і здобути свободу

 

Ви можете ретельно планувати майбутню відпустку, звично знемагати від нудьги на плановій нараді у шефа або з азартом братися за новий проект... Ви можете збиратися в кіно з подружкою або на романтичне побачення з другою половинкою... І в кожному з цих випадків доречним буде пара розпорошень улюбленого парфуму!

Його флер подарує вам енергію та оптимізм, додасть образу новизни та інтриги. Він буде обіцяти вам відчуття безтурботності та душевного підйому, на хвилі якого ви зможете впоратися з будь-якими викликами. У його делікатну, але вишукану цитрусову прохолоду акуратно вплітаються чуттєві мускусно-амброві нитки. І такий тандем, контрастний і несподіваний, звучить на вас просто чарівно!

 

The Ingenue Cousin Flora розкривається акцентами гучних освіжаюче-солодких цитрусів. Їхні переливи посилює мускус, відлуння якого дарують мелодії ніжність та сексуальність. Завершує ароматну симфонію багатогранний амброксан, чуттєва нота якого вносить у парфумовану воду смолисті, анімалістичні, вкраплення деревини. Купити вишуканий парфум від Penhaligon's можна, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.