0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nasomatto Fantomas

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nasomatto Fantomas Парфумована вода
30ml
4 458 грн
Nasomatto Fantomas Парфумована вода (тестер)
30ml
4 760 грн

Nasomatto Fantomas – вибух фантазії!



 

Провокативний, харизматичний нішевий бренд Nasomatto представляє свій новий шедевр для обраних – унісекс-аромат Fantomas, присвячений таємничому кіногерою з минулого – чарівному та містичному! Мурашки біжать по шкірі і холодок струмує по спині, але при цьому неможливо відірватися - саме таке враження справляє цей аромат на тих, кому довелося познайомитися з ним ближче: він впливає на вашу свідомість так само, як і його прототип зі світу кіно! Цілком непізнаваний аромат, який проникне в твою душу і забере її цілком – а ти й не помітиш… Тому чинити опір марно, можна лише віддатися у владу цьому солодкому жаху – або ж нескінченно привабливому містичному творінню, для кого як!

Неймовірне поєднання солодощі та озону, диму та фруктів, свіжої акватики та пластику з додаванням тропічних, деревних та землістих відтінків зачаровує контрастами та несподіваними поєднаннями, але загалом справляє зовсім приголомшливе, хоч і неординарне враження.



Історія аромату

 

Творці бренду Алессандро Галтьєрі та Артуретто Ланді назвали свій витвір - парфумерну марку, засновану в 2007 році, - "naso matto", що означає "божевільний ніс". Вони заснували цей бренд, щоб ні в чому не обмежувати свою фантазію, виробляючи ексцентричні, незвичайні твори, що не мають аналогів, провокують своєю тематикою, зводять з розуму своїм звучанням і створюють інтригу так само майстерно, як це вміють робити автори трилерів.

Головним бестселером цього парфумерного будинку став, мабуть, Black Afgano - так у певному середовищі називають гашиш. Втім, марка має цілу колекцію, присвячену світу зміненої речовинами свідомості, в рамках якої вийшли такі парфуми, як Absinth («Абсент»), Hindu Grass («Індійська трава»), Narcotic Venus і ще один неймовірно успішний парфум - China White («Білий китаєць», як називають синтетичний наркотик із Гонконгу).

Крім цієї «небезпечної» психоделічної колекції, парфумерний бренд випустив також інші творіння, варті уваги, в тому числі й новинку 2020 року, названу на честь кіногероя минулого століття Фантомаса, який наганяв жаху, і в той же час збирав повні кінотеатри.

Купити Nasomatto Fantomas в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який вважається одним із найнетривіальніших у світі.

 

Аромат, що інтригує!


Композиція дивує небувалим поєднанням яскравої динної ноти, доповненої темою тропічних фруктів, солодощів та карамелі – і абсолютно контрастного з ними акорду, що складається з синтетичних нот гуми та пластику, диму, пороху та ґрунту. Із земною реальністю цю гримучу суміш примиряють нюанси пачулів та кашмерану.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів – стильний корпус доповнений масивною кришкою, яка цього разу не дерев'яна, а пластикова, вкрита металізованим напиленням, що чудово передає концепцію цього синтетичного та футуристичного аромату.

Якщо вам потрібний подарунок для людини з репутацією оригінала, з нестандартним підходом до життя - ідея купити Nasomatto Fantomas в інтернет-магазині La Grande буде просто геніальною!