0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carner Barcelona Bestium

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Bestium Парфумована вода
5 511 грн
Carner Barcelona Bestium Парфумована вода (тестер)
50ml
5 011 грн

Carner Barcelona Bestium



Іспанський темперамент, інтрига, соковитість, яскравість – цього більш ніж достатньо в парфумі Carner Barcelona Bestium! Його назва провокативно обіцяє щось надприродне - і повністю виправдовує очікування своїм тваринним магнетизмом східно-деревних акордів. Тут чудово мікшовані мотиви удового дерева та троянд, теплих прянощів та амбри, цитрусів, бальзамічних смол та пачулів. Гарячий орієнтальний колорит парфуму, що неймовірно хвилює, приверне до вас захоплену увагу, змусить озирнутися вслід, завмерти поруч, вдихаючи цей нескінченно чуттєвий шарм.
Аромат справді адресований неповторній Бестії – незабутній істоті, зустріч з якою залишить слід у серці назавжди…
Вам захочеться огорнути себе цією м'якою сексуальною хмаринкою з осені і до самої весни, потонути в її глибоких сенсах, піднестися в небеса на крилах фантазій, які вона пробуджує, і здобути славу людини з унікальною чарівністю!



Трохи історії


Парфумерна історія бренду Carner Barcelona розпочалася в Іспанії, у столиці Каталонії – Барселоні, чудовому місті, що надихало на творчість усіх креативних людей – художників та поетів, архітекторів та парфумерів.
Не стала винятком і Carner Barcelona - нова колекція ароматів, що з'явилася в 2010 році. Вона народилася як ідея створення нішевих ароматів для особливо вимогливих поціновувачів, як поле для експериментів талановитих сучасних парфумерів, як можливість створювати свій імідж, не слідуючи сліпо модним трендам, а стверджуючи свою індивідуальність, підбираючи співзвучні їй аромати.
Орієнтально-деревний парфум Bestium вийшов у 2020 році і став флагманом нової однойменної колекції. Разом з ним вийшли і два інші феєричні аромати цієї лінійки: амброво-шкіряний Felino з його котячою грацією, а також східно-деревний загадковий Drakon.
Красивий флакон виглядає неймовірно ефектно: квадратний корпус з чорного скла доповнений масивною кришкою з темного дерева з назвою, виконаною вогненними літерами, інтригуючи також полум'яною фасадною поверхнею фіалу: всередині ніби міститься лава.
Вся колекція Bestial представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Carner Barcelona Bestium та інші бестселери бренду: Palo Santo, Cuirs, Tardes, El Born.



Чарівна сила аромату…


Магія парфуму набирає обертів з перших миттєвостей, коли вступає чуттєвим і пристрасним дуетом двох сортів троянд – оксамитової турецької та ароматної болгарської красуні. Романтична тема квітів прикрашена вишуканим орієнтальним акцентом пряного шафрану та шляхетним цитрусовим нюансом бергамота.
У серці композиції пахнуть найкрасивіші східні ноти: замшево-абрикосовий османтус аранжований з індонезійськими пачулями та димно-смолистою аурою ладану.
Завершується ця феєрія потужним, глибоким солодко-бальзамічним акордом удового дерева в тандемі з іспанським лабданумом.
Парфуми створені в стилі унісекс, а тому стане ефектною прикрасою як для чоловіка, так і для жінки. Якщо вам імпонує східно-деревний напрямок і хочеться по-справжньому гарного, глибокого звучання, вам варто купити Carner Barcelona Bestium в інтернет-магазині La Grande!