0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

2 065 грн
Немає у наявності
Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint Гель для ванни та душу
Немає у наявності

Парфумерія Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint



Якщо у вас все ще немає парфуму, в коханні якому ви сміливо можете зізнатися, значить, настав час купити 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint . Він створений, щоб дарувати своїм власникам позитивні емоції та непідробну радість, робити їхні думки світлими та позитивними, наповнювати щодня хоча б маленькими, але приємними подіями, такими важливими для кожного з нас.



Традиції поколінь у елітній німецькій парфумерії


Відправною точкою в історії бренду Maurer & Wirtz стала невелика сімейна справа з виготовлення запашного мила, розпочата двома майстрами – батьком та сином. Асортимент компанії з часом розширювався, і зараз вона може запропонувати своїм шанувальникам продукцію догляду за тілом, а також брендову парфумерію.

Maurer & Wirtz створює аромати, яким хочеться довірити свій настрій, адже його продукція призначена не тільки для посилення привабливості клієнтів, а й для піклування про їх емоційний стан. Магія починається з першого дотику до гарної пляшки одеколону, схожої на старовинний фіал. Штучне світло, переломлюючись у вишуканих гранях ємності, відсилає нас у ті часи, коли чуттєвість та бажання правили світом, а за один пристрасний погляд чи вкрадений солодкий поцілунок могла загрожувати негайна розплата. Ефектно прикрашений флакон повертає до дійсності, нагадуючи, що даний продукт створений для сучасної людини, що тонко відчуває, а пахощі, що доноситься з відкритого флакона, кидають у справжній екстаз.

Композиції, створені майстрами парфумерної справи для Maurer & Wirtz, чудово справляються зі своїми завданнями. Вони звучать хвилююче, поєднуючи в собі суворі, привабливі та ніжні відтінки. Парфуми заявляють про шарм та елегантність тих, хто їх вибирає, запалюють в очах протилежної статі вогник інтересу та бажання.



Захоплююча гра контрастів


Новинка, презентована брендом у 2020 році, увійшла до колекції 4711 Acqua Colonia. Ця серія декларує умиротворення та безтурботність. Її аромати насичені приємною свіжістю, вони дивують сміливими міксами нот та звучать максимально природно.

Флер нового одеколону, натхненого красою природи, пробуджує у своїх володарях подвійні відчуття. Одна його грань огортає хвилями радості, відгукується в тілі, і обіцяє задоволення, даровані чарівними фруктовими нотами. Друга - сувора і різка - закликає до цнотливості і стриманості, вриваючись у простір зухвалим бадьорим холодом.

Композиція складається з двох нот. Легкий та неординарний екзотичний соковито-фруктовий флер лічі вносить у мелодію позитив та життєрадісність. Другий відтінок - прохолод ам'яти, що асоціюється з прозорістю гірського повітря та холодом ранкових туманів.

Бажаючі купити вишуканий парфум Maurer & Wirtz можуть зробити замовлення у нашому інтернет-магазині. Lagrande пропонує оригінальні косметичні та парфумерні товари за найприємнішими цінами!