0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cacharel Amor Amor Love Festival

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cacharel Amor Amor Love Festival Туалетна вода
911 грн
Cacharel Amor Amor Love Festival Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Cacharel Amor Amor Love Festival – створи настрій !

 



Солодка квітково-фруктова новинка Cacharel Amor Amor Love Festival створює враження яскравого свята: акорд кока-коли поєднується тут з квітковими, ароматичними, деревними, зеленими та ванільними тонами.

Весела вечірка, класне побачення, приємна зустріч із подружками або звичайний день, який варто перетворити на справжню феєрію – все це чудова нагода взяти в руки цей яскравий флакон і миттєво підняти настрій собі та оточуючим! Такий освіжаючий і динамічний парфум стане найкращим фоном для відпочинку, створить ауру позитиву і збере вам чимало уваги та компліментів – його просто неможливо не помітити!



Історія аромату

 

Хто не знає солодкий та жіночний аромат «Амор Кашарель»! Квітково-фруктова композиція «Любов-Любов» у яскраво-червоному флаконі з'явилася на рубежі століть, у 2003 році, та стала знаковою для цілого покоління – спокусливим та кокетливим символом дівчат яскравих, зухвалих та життєрадісних. Вона була настільки популярна, що «Амурна» колекція стала світовим бестселером і набула безліч фланкерів – зараз їх уже понад двадцять!

Новинка 2020 року отримала назву «Фестиваль Кохання» та яскравий флакон з ефектним градієнтом від фіолетового до блакитного. Але головний її сюрприз – у центральній ноті кока-коли – оптимістичною, іскристою та енергійною. Це справді справжнє свято, фестиваль емоцій та вражень!

Купити Cacharel Amor Amor Love Festival в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція відомого французького бренду, заснованого політиком з Німа Жаном Буске у 1958 році. Цікаво, що звучне ім'я марки, яке нині стало в усьому світі символом молодіжного гламуру, насправді означає назву милої качечки з боліт у дельті Рони, яку так і називають – кашарель. Втім, цей дражливий іскрометний гумор залишився відмінною якістю творів цього модного дому і досі.

 

Love Festival – яскравість фарб та вражень!


Композицію відкриває солодка та драйвова нота кока-коли – вона тонізує, заводить, піднімає настрій буквально за мить! Щоб її звучання не стало надто солодким, терпке ароматне листя чорної смородини і соковита цитрусова гіркуватість грейпфрута чудово врівноважують цей акорд.

«Серце» туалетної води є справжньою квітковою феєрією з хвилюючого жасмину, чуттєвих троянд і тендітних конвалій.

У фіналі блискуча ваніль поєднується з привабливою чуттєвістю мускусу і розкішною деревною базовою нотою білого кедра.

Вам, безумовно, варто купити Cacharel Amor Amor Love Festival в інтернет-магазині La Grande, якщо вам хочеться наповнити радістю свої дні та вечори, насолодитися потоком компліментів та відчуттям легкості та флірту!