0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Shades of Kolam

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

125ml
1 405 грн
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam Туалетна вода (тестер)
125ml
1 382 грн

Загадкові тіні Індії

 

Будинок Issey Miyake випустив туалетну воду L' Eau _ d ' Issey Pour Homme Shades of Kolam , присвячену тій особливій аурі, що створюється таємничими індійськими малюнками «колам» - візерунками, які жителі Південної Індії малюють біля входу в будинок, щоб створити захист від темних сил, зберегти атмосферу порозуміння та гармонії.

Саме такий за своєю суттю і новий аромат «Тіні Колама» - легкий та свіжий дерев'яний фужер, прикрашений цитрусовими, зеленими, ароматичними, пряними та пудровими відтінками.

Легенда свідчить, що індійський Колам – це лабіринт, у якому залишаються злі духи, не знаходячи дороги у вашу оселю. Цей чарівний геометрично правильний візерунок – своєрідна мандала, що поєднує вільне мистецтво та точний розрахунок. Вона ретельно виписується на рисовому борошні та відновлюється щодня, як і ця туалетна вода. – щодня вона захищає вас від негараздів та життєвих проблем, змінюючи долю на краще.

Історія аромату

 

Над філігранним візерунком цієї туалетної води чаклувала талановита майстер-парфумер Марі Саламань (Marie Salamagne), поповнивши велику та різноманітну колекцію L' Eau d' Issey як новий цікавий варіант цього світового бестселера. Лінійка налічує понад 30 варіацій, серед яких будь-хто знайде для себе ідеальне звучання.

Парфум народився після захоплюючої подорожі Марі в компанії колег на південь Індії, в штат Таміл Наду, де вони відвідали ринок Ченнаї і перейнялися його атмосферою зелені, чаю з кардамоном, прянощів і фруктів, що надихає створення нових літніх композицій, а також освоїли.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, прикрашених цього разу тематичним хитромудрим візерунком, створеним за мотивами легендарного Колама.

Купити L' Eau d' Issey Pour Homme Shades of Kolam в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція чудово стильного японського бренду Issey Miyake . До речі, чоловічий варіант, представлений тут, має і жіночу версію Pour Femme, яка також вийшла в 2020 році - вони можуть скласти чудовий тандем для гармонійної пари!

Тіні Колама – символ єднання початку та кінця

Кругова гармонія всього живого та сущого на Землі ідеально передана у цій композиції завдяки ретельно підібраним натуральним інгредієнтам.

Вона стартує соковитим, динамічним і дуетом, що бадьорить, бергамота і грейпфрута, приправленого смолисто-пряним запашним кардамоном.

Серцевий акорд наповнений пахощами трохи терпкого, тонізуючого зеленого чаю та ароматного бальзамічного коріандру.

У фіналі простір довкола заповнює розкішний та багатогранний мускусно-деревний, пряно-пудровий кашмеран, який ідеально гармонує з благородним запахом білого кедра та наче посилює його.

Вам, безумовно , варто купити Issey Miyake в інтернет-магазині La Grande, якщо вам близькі загадки далекого Сходу і імпонують аромати в стилі Південно - Східної Азії - легкі, ненав'язливі і чарівні.