0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Histoires de Parfums This Is Not a Blue Bottle 1.6

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Histoires de Parfums This is not a Blue Bottle 1.6 Парфумована вода
1 162 грн
Histoires de Parfums This is not a Blue Bottle 1.6 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Свіжий ранок на райському острові!



 

Квітково-фруктовий запах кінця весни і початку літа, коли світ потопає в квітах, зібраний у цій дивовижній пляшечці кольору індиго, яка провокує вас і назвою, і дизайном – але зачаровує чарівним вмістом. This is not a Blue Bottle 1.6 від модного парфумерного бренду Histoires de Parfums подібний до хвилюючої мелодії, пронизаної акордами цитрусів і білих квітів, свіжих прянощів і ніжних солодощів.

Цей шлейфовий аромат  буде просто чудовий в спекотний сезон, даруючи вам і свіжість, і романтику. Ну а якщо створити настрій вам захочеться похмурий день осені чи зими – він буде чудовим домашнім парфумом для атмосфери безхмарного щастя.

Композиція створена у форматі «Унісекс», а значить – вона сподобається і жінкам, і чоловікам, чудово доповнивши образи для відпочинку та релаксу.



Трохи історії

 

Колекція «НЕ синіх флаконів» розпочалася у 2015 році з абсолютно синьої пляшки. Іронія дизайнера нового бренду «Історія парфумів» була гідно оцінена: аромат сподобався публіці і слідом за ним один за одним з'явилися фланкери, які дуже суттєво відрізнялися за своїм звучанням, але були об'єднані загальною темою двоїстості та неоднозначності вражень. «Будь-яка річ – не те, чим здається», - ніби хочуть сказати автори цього твору, в якому навіть назва спростовує сама себе.

Купити Histoires de Parfums This is not a Blue Bottle 1.6 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який є чудовим зразком сучасної нішевої продукції. Марка була заснована у Франції у 2020 році Жеральдом Гіланом, випускником престижної парфумерної школи ISIPCA. Він розробляв не лише композиції, а й незвичайну концепцію свого дітища: портфоліо його є «ольфакторною бібліотекою» (у ній вже понад 50 видань!), кожен том якої присвячений видатному діячеві історії чи мистецтва. Так, перший парфум колекції адресований пам'яті художника Рене Магрітта.

 

Ні, це не синій флакон… це ціла планета всередині!


Композиція відкривається найяскравішим, радісним міксом цитрусів: освіжаючого ароматного юзу, сонячного апельсина та шляхетного гіркуватого грейпфрута.

Серцевий акорд з ніг до голови обсипає вас запашними пелюстками апельсинового цвіту та жасмину, лотоса, неролі та герані.

Чудові переливи ветівера з його відтінками серпанку та чорного шоколаду поєднуються з чуттєвою магією мускусу та світлими іскорками ванілі.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, що зберігся в новинці 1.6.: тут насичена синь фіала прикрашена помаранчевими точковим візерунком ЮНЕСКО в «космічному» стилі 60-70-х років минулого століття: так, у цьому ароматі дуже багато сенсів! Розробницею флаконів колекції стала Магалі Сенек'є - французький парфумерний дизайнер.

Вам, безумовно, варто купити Histoires de Parfums This is not a Blue Bottle 1.6 в інтернет-магазині La Grande, якщо навесні і влітку вам необхідний чудовий аромат, що створює настрій щастя!