0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Saffron Lazuli

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Saffron Lazuli Парфумована вода
518 грн
673 грн
Акція
-23%
Carolina Herrera Saffron Lazuli Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфуми Carolina Herrera Saffron Lazuli


Ви точно маєте його почути! Ви просто зобов'язані відчути всю силу його магнетичного впливу, адже Saffron Lazuli називають одним з найяскравіших, найпомітніших і найвидатніших парфумерних продуктів весни 2020 року. Твір, створений майстрами популярного модного американського бренду, дозволяє своєму власнику виглядати шикарно, підкреслено елегантно і насолоджуватися тим ефектом, який він справить на оточуючих своєю появою. Купити парфуми від Carolina Herrera за оптимальною ціною пропонує інтернет-магазин Lagrande.



Carolina Herrera: добрий смак понад усе!


Засновниця компанії, талановита Кароліна Еррера, з'явилася у світі fahion у порівняно зрілому віці. Почавши власну справу 1980 року, вона прагнула створити жіночий образ, ідеальний у своїй елегантності. До того, як стати модельєром, Кароліна прославилася як володарка бездоганного смаку, і він дозволяв їй у реалізації сміливих і нестандартних ідей.

Амбіційна леді вирішила охопити всі ніші ринку, які мали відношення до краси та витонченості. Так, 1988 року вийшла візитна картка бренду – дебютний аромат, який носив ім'я засновниці марки. Сьогодні в портфоліо бренду більше сотні найменувань парфумерної продукції, серед яких, окрім видань для жінок, також запам'ятовуються аромати для чоловіків та унісекс-композиції.



Herrera Confidential – аромати розкішного життя


Парфюмова вода Saffron Lazuli – це новий представник сімейства розкішних, складних, багатогранних унісекс-ароматів Herrera Confidential. Перші роботи з цієї колекції були представлені у 2015 році. Місцем для ексклюзивної презентації обрали місто Дубаї – зосередження сучасного східного шику та гарного, благополучного життя. Саме його Кароліна Еррера вважає оптимальним варіантом для старту міжнародної рекламної кампанії даної лінійки.



Камінь, що приваблює успіх


Новинка присвячена лазуриту – найкрасивішому каменю, який, згідно з повір'ями, символізує удачу, багатство, витонченість. Його інтенсивний синій колір із золотистими вкрапленнями відбивається в оформленні композиції. Сам аромат уособлює позитивну енергетику людини, її прагнення стати владним, значущим, досягти певних цілей.

Якщо ви вирішили купити Saffron Lazuli, будьте впевнені – на вас чекає дійсно шикарна ароматна мелодія. Її стартові акорди занурюють у чуттєвість жарких і п'янких акцентів бобів тонка, насичують простір гострим та пікантним сандалово-солодкими пахощами шафрану. Цей тандем, що інтригує, доповнює ягідна легкість смородини, запашні нюанси якої вносять в композицію кислинку і терпкість. «Серце» парфумованої води зачаровує свого власника флером хвилюючої та ніжної троянди, легке дихання якої доповнює пудровий акцент ірису. Фінальний штрих композиції зачаровує шляхетністю шкіряних нот, грайливістю зухвалої ванілі, а також неординарністю деревини гуаяк, пахощі якої вносять у парфум димні, квіткові, ванільні відлуння.