0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Draconis

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Draconis Парфумована вода
6 052 грн
7 037 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Draconis Парфумована вода (тестер)
100ml
5 376 грн
6 251 грн
Акція
-14%

Tiziana Terenzi Draconis – зірковий дощ із сузір'я Дракона

 

Парфумерний будинок Tiziana Terenzi своєю головною темою зробив Всесвіт у всьому його різноманітті – зірки та планети, небесні тіла та сузір'я – саме їм присвячує бренд свої чудові витвори. Блискучу колекцію прикрашає і чудовий Draconis – парфум, присвячений зірці сузір'я Дракона. Саме з цієї галузі галактики долітають до нас ефектні Драконіди – яскравий потік метеорів, які ми спостерігаємо на небосхилі щовесни наприкінці березня. Зірка "Ця Дракона" - одна з найближчих до Сонця, вона видна на нічному небі навіть неозброєним оком. Причому настільки яскраво, що й у межах міста вам вдасться помилуватися її мерехтінням!

Настільки романтична історія гідна не менш вражаючої парфумерної композиції – вона захоплює поціновувачів ексклюзивів незвичайним поєднанням цитрусових і фужерних, пряних і деревних, землістих, амбрових і відчуттів. Це дивовижний супутник для весняних та літніх пам'ятних моментів – витончений, іскристий, яскравий, наче зоряний потік, який виконає ваші бажання!

Історія аромату

 

«Драконіс» став одним з дебютних видань нової колекції бренду Теренці – шикарної Golden Star Collection, презентованої у 2019 році у парі з парфумом Arrakis , створеним на честь іншої зірки з найбільшого на небосхилі сузір'я Дракона – зірки ?. Цей дует був представлений на головній парфумерній виставці світу Esxence і мав величезний успіх.

Тема зірок та небесних тіл – головний інтерес творців бренду, брата та сестри Теренці, Паоло та Тіціани. Вся їхня колекція – луна кохання спадкоємців будинку Теренці до невідомих сяючих світів, які вони увічнюють у своїх ольфакторних творах.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, які створює особисто Тіціана – дизайнер та креативний директор марки. Золоті циліндричні флакони – поєднання мінімалізму форми та розкоші оформлення, а коробки класу Lux роблять ці видання просто чудовою ідеєю для подарунка.

Купити Tiziana Terenzi Draconis в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція нішевого бренду з Італії, який на сьогоднішній день вважається одним із найфешенебельніших та елітарніших.

 

Мерехтіння космічного пилу

Світло всесвіту, чистота і нескінченність космічної прірви - ось які асоціації виникають у власників парфуму, коли вони насолоджуються його ароматом.

Перше враження складається із свіжих, іскристих, тонізуючих цитрусових нот лимона, грейпфрута та бергамоту.

Їх змінює вражаючий центральний акорд пряного запашного перцю та ментолово-квіткової вишуканої герані. Це поєднання дає відчуття одночасно енергії та прохолоди, що безцінно у спекотні дні.

Завершує враження деревно-димне, темно-шоколадне звучання ветивера, доповнене орієнтальним акцентом почул, смолистим колоритом олібануму та чуттєвою, привабливою магією амбри.

Вам, безумовно, варто купити Tiziana Terenzi Draconis в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити ефектний подарунок значущій для вас людині або чудовий презент особисто собі.