0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Estee Lauder Beautiful Belle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Estee Lauder Beautiful Belle Парфумована вода
2 411 грн
Estee Lauder Beautiful Belle Парфумована вода (тестер)
50ml
1 868 грн
Estee Lauder Beautiful Belle Набір (парфумована вода 30 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності

Estee Lauder Beautiful Belle – досконала краса !

 

Модний дім Estee Lauder представляє свій ніжний, елегантний та нескінченно жіночний квітковий скарб – чарівну композицію Beautiful Belle , яка незмінно справляє враження жіночого ідеалу, де б вона не прозвучала. Вона підкорює серця своїми м'якими, вкрадливими і такими хвилюючими відтінками білих квітів та солодощів, пудри та мускусу, туберози та жовтих квітів, з переливами горіхових, лактонних та шкіряно-анімалістичних тонів.

Парфум сприймається як виключно гармонійний, досконалий, піднесений – так пахне кохана та доглянута жінка, так пахне наречена на порозі свого щасливого життя… Прекрасний, чарівний аромат підійде для святкової, урочистої події та побачення, і при цьому у звичайній обстановці він також сприймається органічно, підходячи під будь-який образ.

Він - саме кохання, хвилююче і щасливе - або ж передчуття того єдиного почуття, яке запам'ятовуєш на все життя!

Трохи історії

 

Колекція "Краса", або Beautiful. Вперше була представлена далекого 1985 року, коли з'явилася однойменна квіткова композиція роботи трьох класиків парфумерного мистецтва: Sophia Grojsman, Bernard Chant та Max Gavarry. Твір виявився настільки чудовим, що фланкери на його основі з'явилися у безлічі – при цьому кожній новинці вдалося виявити унікальність та індивідуальність, зберігаючи загальну ДНК.

Зараз у колекції налічується вже майже два десятки видань, і одним із найкрасивіших, на загальну думку, є композиція Estee Lauder Beautiful Belle, представлена у 2018 році.

Красивий флакон відрізняється незвичайною дизайнерською ідеєю – одна його сторона подібна до напівпрозорої тканини, що струмує на вітрі.

Вся колекція Beautiful в Україні представлена в інтернет-магазині La Grande, де купити Estee Lauder Beautiful Belle можна за дуже приємною ціною, будучи впевненими в справжності аромату.

 

Аромат щастя.

Саме це відчуття охоплює вас, тільки-но ви вдихнете солодкий, принадний аромат сонячних кульок мімози і ніжних оксамитових троянд, аранжованим з тропічним фруктовим акцентом лічі.

У «серці» парфуму звучить дивовижної чистоти та принади квітковий букет, майстерно складений із самих жіночних у світі кольорів – гарденій та тубероз. Оздоблених «квітами нареченої» - повітряними, солодкими гілочками флердоранжа – квітів апельсинового дерева.

Базовий акорд поєднав у собі солодкий марципан з його гурманським колоритом, м'який бархатистий акцент замші та кореня ірису, а також чуттєві. Витончено-сексуальні тони мускусу та ірисового кореня.

Якщо ви збираєтеся відшукати свій талісман для карколомного роману, або вже підбираєте парфум на весілля підбираєте парфум на весілля, вам неодмінно варто купити Estee Lauder Beautiful Belle в інтернет-магазині La Grande - це втілена мрія!