0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold Парфумована вода
393 грн
Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold – коли золото струмує розкішним потоком.

 

Будинок Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold створив шедевр, який можна порівняти за ефектністю та красою звучання зі своїм більш раннім бестселером «Баккара Руж». Цей східно-гурманський парфум просто зачаровує різноманіттям, гармонією та красою своїх відтінків: ванільних пудрових, амбрових та мускусних, деревних та пряних, фужерних, солодких та тварин акордів.

Такий парфум чудово доповнить ваш образ у холодний сезон – з осені та до середини весни він стане вашою улюбленою прикрасою – ефектною, незабутньою та статусною. Справжня парфумерна візитна картка людини зі смаком, яка захоплює своєю стійкістю та чудовим шлейфом. Виробник адресує своє видання чоловікам і жінкам, позиціонуючи його як унісекс, покупці воліють нюхати його з жіночої шкіри, вважаючи таке звучання більш органічним.

Історія аромату

 

Автор цього парфумерного будинку Френсіс Кюркджян заснував його спільно з бізнесменом Марком Шайя досить недавно, в 2009 році - але вже встиг вийти в топ-позиції нішового ольфакторного мистецтва. Парфумер прославився такими виданнями як Baccarat Rouge 540, My Burberry, Le Male та Ma Dame Jean Paul Gaultier, Kenzo World. У його портфоліо більше 230 творів, в його активі співробітництво з такими брендами, як Lanc?me, Lanvin, Demeter, Guerlain, Armand Basi, Yves Rocher, Versace, Salvador Dali, Salvatore Ferragamo. І, звичайно, він щедро відзначений нагородами, одна з найвагоміших - Prix Fran?ois Coty 2001 «За внесок у розвиток парфумерного мистецтва», а також «Парфумер року 2008» від The Fragrance Foundation Award.

Свій аромат, присвячений золоту, сам майстер вважає особливим. Він вийшов у 2019 році в тандемі з «Сріблом», що доповнює його, - деревним амброво-пряним ароматом, адресованим насамперед чоловікам (хоча офіційно він також заявлений як унісекс).

Придбати Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас лише оригінальну продукцію цього відомого бренду.

 

Магія рідкого золота.

Композиція відривається запашним маревом ялівцевих ягід – терпко-деревним, шляхетним, харизматичним.

У «серці» композиції вас огорне пахощі розсипу спецій – тут панують пряні переливи запашного коріандру та мускатного горіха.

У фіналі чудове поєднання деревних нот та ванілі посилено чуттєвим теплом амбри та магнетизмом мускусу.

Якщо ви хочете абсолютно небанальний, харизматичний, і при цьому елегантний - вам, безумовно, варто купити Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold в інтернет-магазині La Grande і насолодитися ефектом, що ви вами виробляєте. Захоплення, подив, компліменти, питання – це заслужені нагороди за правильний вибір!