0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etro Shaal Nur

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etro Shaal Nur Туалетна вода (тестер)
100ml
2 269 грн
Etro Shaal Nur Туалетна вода
Немає у наявності

Etro Shaal Nur – спокійна розкіш для індійської принцеси

 

Східні аромати не завжди важкі та солодкі. Shaal Nur від італійського бренду Etro – чудовий приклад чарівного, чарівного орієнтального парфуму з деревно-орієнтальним звучанням., прикрашеним ароматичними, пряними, цитрусовими та бальзамічними акордами. Цінителі творчості будинку Етро відзначають, що ця композиція ніби увібрала в себе переваги всіх ароматів, створених цим брендом.

Вона звучить осінніми листопадами та іскриться зимовими пряними частуваннями, створюючи дивовижну атмосферу якогось іншого світу – райського місця, де виконуються всі бажання. Своїми травними, пряними переливами він схожий на чаклунське зілля, дурманливий відьмин напій - якщо спробувавши, його неможливо забути! Всіх зачаровує його красивий і стійкий запах - але при цьому він прозорий і легкий, що огортає прозорою вуаллю.

Прекрасний вибір для осінньо-зимового сезону, а також для всіх шанувальниць жіночної орієнтальної розкоші – повільної, витонченої та по-індійськи колоритної.

Історія аромату

 

Парфумери бренду Етро були натхнені на створення цієї композиції стародавньою індійською легендою про принцесу Савітрі, яка так любила свого чоловіка, що зуміла здолати і перехитрити самого бога смерті. Саме її багатогранність натури та мудрість покладено в основу аромату, що вийшов у 1997 році.

Відповідно до вмісту і зовнішнє оформлення: чудовий дизайн флаконів, прикрашених в орієнтальному дусі, справді незабутній! Познайомившись одного разу з фіалами від Етро, ви завжди зможете знайти їх на полицях парфумерних бутіків з першого погляду.

Рідкісну, елітарну продукцію цього розкішного італійського бренду можна знайти і в Україні: купити Etro Shaal Nur ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжні парфуми найкращих виробників світу.

 

Ароматний вітер зі східного базару

Композиція набуває яскравого і надзвичайно багатогранного цитрусового міксу – тут змішалися аромати терпкого, аристократичного бергамоту, гострого соковитого лимона, сонячного апельсина та грейпфрута з його благородною гіркуватістю. Вони доповнені пряним коріандром та розкішною нотою палісандра, який недарма називається рожевим деревом за тонкий квітковий відтінок запаху.

Серцевий акорд наповнює простір ароматами пряних трав: розмарину, тархуну та чебрецю. Роза вносить сюди тему романтики, а петітгрейн своїм цитрусово-зеленим нюансом додає вишуканості. Особливий шарм надають незвичні в парфумерії ноти каро-караунду – унікальної квітки з Південної Африки з божественним ароматом, що нагадує пахощі туберози, жасмину та ванілі.

Фінальний акорд складний, але зберігає повну гармонію: деревний дует димно-шоколадного ветивера та білого кедра оповитий бальзамічними воскуріннями ладанами та смолистою аурою опопонакса. Але на цьому фоні гарно грає пряний тандем мускатного горіха і пачулі, лягаючи на магнетичну базу мускусу.

Якщо ви любите композиції у східному стилі, але при цьому хочете зберегти європейську елегантність, мабуть варто купити Etro Shaal Nur - Це саме те, що вам потрібно!