0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ted Lapidus Alcazar

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ted Lapidus Alcazar Туалетна вода
749 грн
Ted Lapidus Alcazar Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Парфумерія Ted Lapidus Alcazar

Коли душа прагне чогось хитромудрого, складного, часом мало відомого простому обивателю, а рука тягнеться до того, що давно перевірено досвідченими знавцями парфумерії, в ній може виявитися цей ефектний флакон насиченого синього кольору. Аромату, який приховується ним, ви зможете довірити свою душевну рівновагу, настрій, респектабельний зовнішній вигляд. І напевно буде чимало моментів, під час яких ви хвалитимете себе за прийняте якось рішення купити Ted Lapidus Alcazar. Виразні і насичені мотиви цієї туалетної води змусять оточуючих по-новому поглянути на вас, розпізнати в вас людину елегантну, яка має гарний смак.

Свою майстерність майбутній кутюр'є Тед Лапідус відточував у стінах модного будинку Christian Dior. Попрацювавши трохи учнем у знаменитого майстра, він в 1951 відкриває власне дітище - ательє, з якого згодом виросла ціла модна імперія. Лапідуса знають, як прихильника стилю унісекс, моделей у стилі мілітарі та сафарі, а також майстра, який зумів перевести звичні джинси в розряд Haute Couture. Перший фірмовий магазин бренду відкривається у 1957 році. 1963 був знаковим для майстра - він стає одним з членів «Синдикату високої моди». До знаменитостей, які є шанувальниками творчості дизайнера, відносяться Ален Делон, Бріджіт Бардо, Твіггі, музиканти групи Beatles. У 1970-х Модний будинок спільно з L`Oreal розпочинають спільний запуск парфумерії бренду. У 1989 кермо влади переходять до сина засновника - Олів'є Лапідус. Він викуповує компанію у батька та обіймає посаду її арт-директора. Сьогодні компанія, окрім названих видів продукції, також випускає аксесуари, годинники, прикраси.

Туалетна вода Alcazar – це занурення у світ рішучості та сили духу, непохитної впевненості у собі. Це букет, що складається з нот цитрусів та прянощів, трав та квітів, шикарних деревно-шкіряних акцентів. На полицях парфумерних магазинів видання з'явилося у 2010 році та було представлено у рамках сімейства «східні фужерні». У ньому відчувається внутрішня сила власника парфумів, його харизматичність, бажання виділитися, запам'ятатися.

Аромат розкривається дзвінким флером соковитого цитрону, який вносить у мелодію свої свіжі лимонно-льодяникові переливи, та оптимістичного петітгрейну – освіжаючого, зеленого, трохи деревного. Цей тандем доповнюють вкраплення мускатного горіха – сухі, пряні, теплі, солодкувато-деревні. Чуттєвість апельсинового кольору відчувається у «серці» композиції. Її відтіняє прохолода делікатної, витонченої трав'яно-квіткової лаванди та теплого, спокусливого розмарину. Карамельно-горіховий флер бобів тонко чудово балансує спокусливі шкіряні мотиви, що звучать у фіналі. Тут також вловлюється аспект благородного білого кедра.

Придбати вишуканий парфум від Ted Lapidus за максимально приємною ціною ви можете у Lagrande. Досвідчені консультанти нашого інтернет-магазину допоможуть вам зорієнтуватися в різноманітності продукції, яку ми пропонуємо, і грамотно підібрати потрібну вам композицію.