0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Emilio Pucci Vivara

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Emilio Pucci Vivara Парфумована вода
Немає у наявності

Багатогранний, як особистість його власниці, суворий і водночас дуже жіночний аромат Vivara від Emilio Pucci може сміливо претендувати на роль особливого видання у вашій особистій колекції. Він дуже реалістично демонструє розкішне життя – гарне, розмірене, що вимагає від жінки чуйного ставлення та любові до себе. Адже тільки з огляду на всі свої бажання, прагнучи здійснити мрії і хоча б іноді піддаючись маленьким слабкостям, вона може бути такою, як задумала її природа – чуттєвою та спокусливою!

Іноді здається, що меж фантазії у майстрів цього італійського бренду немає. Так було завжди: і коли справою керував його засновник Еміліо Пуччі, і коли після його звільнення управлінням бізнесом зайнялася його дочка, Ладомія Пуччі. Сам маестро намагався зробити життя своїх шанувальниць красивішим, розкішним, вносячи до нього свої соковиті та дуже емоційні принти на одязі. Дизайнери, які були залучені до співпраці з компанією пізніше, зберегли стилістику бренду, прагнули успадковувати брифи, міцно закріплені геніальним кутюр'є. У середині 60-х років минулого століття виробник розширив асортимент, запустивши парфумерну лінію.

Шанувальники цієї парюмованої води відзначають її незвичайне оформлення, а також доречність аромату в будь-якій ситуації. Чи будете ви, одягнена в строгу білу блузу, блищати на нараді або важливих переговорах, красуватися в ефектній сукні на галасливій вечірці або потопати в обіймах коханого на романтичному побаченні, - цей парфум зробить ваш образ особливим! У ньому відчувається життєрадісність і амбітність сучасної цілеспрямованої леді, і та завзятість, з якою вона підходить до вирішення будь-яких завдань. У ньому відчувається неймовірний магнетизм, який походить від цієї жінки, її бажання виглядати спокусливою, витонченою та пахнути не так, як усі. Щоб долучитися до кола обраних осіб, подібних до неї, ви можете купити Vivara .

Композиція, представлена у 2007 році, є перевиданням дебютного аромату італійського бренду, що вийшов у далекому 1965 році. Над оновленим виданням працювало одразу три автори: Франсуа Демаші, Наталі Граціа-Четто та Марі-Од Кутюр-Блюш. Незвичайний флакон створила дизайнерка з Голландії Хелле Дамк'яєр.

Шляхетний квітковий шипр стартує оптимістичними відтінками гальбануму, що пахне молодим листям, і освіжаюче-терпкого бергамоту, що надає композиції елегантності. Цей яскравий дует доповнює нота вишуканого амаретто, що вносить пікантність до композиції. Медово-терпкий флердоранж, що дарує насолоду, відчувається в «серце» Vivara . Цей акцент доповнюють мотиви ніжного нарциса та хвилюючого, пристрасного жасмину. Відлуння важкого пудрового ірису у фінальному акорді парфуму доповнюються смолисто-терпкими пачулями та солодкуватим деревно-землистим ветівером.

Купити вишукану парфумерію від Emilio Pucci за найприємнішими цінами ви можете в інтернет-магазині Lagrande. Тут на вас чекає широкий вибір оригінальних товарів даного бренду та інших не менш відомих виробників.