0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Penhaligon's Portraits Changing Constance

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Penhaligon`s Portraits Changing Constance Парфумована вода
8 814 грн
Penhaligon`s Portraits Changing Constance Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Парфумерія Penhaligon's Portraits Changing Constance

Вона не підбиратиме слова для спілкування, створювати певний образ – їй не потрібно цього робити. Вона вривається у життя тих, хто знаходиться поруч, стрімким вихором, зітканим із життєрадісності, ніжності, пристрасті. Вона з гордістю несе свою природну красу, і делікатно, як би ненароком, підкреслює її улюбленим ароматом, нанесеним акуратними мазками на затишні точки тіла. Вона вміє подобатися та робить це з великим задоволенням. Її надійним компаньйоном у цій захоплюючій справі є парфумована вода Portraits Changing Constance !

Від цирульника до фаворита королівської родини

Ймовірно, Вільям Пенхалігон, засновник бренду Penhaligon's , був справді талановитим перукарем, якщо, перебравшись до столиці Великобританії, зміг зайняти поважне місце перукаря королеви Вікторії. Крім того, він був не менш умілим перукарем і дуже щасливим комерсантом. Оскільки, розробивши кілька власних ароматів, зміг не лише залучити знімання вищого світла до своїх робіт, а й відкрити фірмовий магазин на вулиці фешенебельної Лондона. Ім'я майстра, нанесене на флакони з духами, знали представники королівської родини, лондонської знаті, перші особи держави. Сьогодні портфоліо торгової марки налічує кілька десятків ароматів, що відрізняються розкішним звучанням, вказують на статус та успішність своїх власників.

Особливому аромату – стильне оформлення

У 2016 році з'являються перші видання, презентовані у рамках Portraits Collection. На створення цих робіт її авторів надихали відомі особи з-поміж британських аристократів. Над ілюстраціями, що запам'ятовуються, поміщеними на коробку парфумів, працював відомий майстер з Ірландії Крістіан Вільямс. Продукти були представлені в кілька незвичайних ємностях: флакони з масивнішим, ніж це було раніше, дном вінчали незвичайні кришки у вигляді голів тварин. Для розробки ароматних букетів, поміщених усередину ефектних судин, бренд залучив найкращих парфумерів. Створення цієї колекції дало можливість компанії залучити нових покупців, сформувати інше ядро шанувальників знаменитої торгової марки, підвищити її успіх на ринку.

Аромат, щоб почуватися особливою

Теплий і затишний кокон, пристрасний і водночас інтелігентний парфум, доречний навіть під найсуворіше вбрання – ви можете прочитати найрізноманітніші відгуки про Portraits Changing Constance . Але найдостовірнішими словами, сказаними про цю парфумовану воду, виявляться ваші особисті відчуття. Розкішна композиція сімейства «східні гурманські» ніби створена, щоб наголошувати на м'якості та жіночності. Томна, чуттєва, принадна, вона так і спокушає вас нанести на себе крапельку цього еліксиру, що хвилює душу.

Парфумована вода розкривається нотами виразного червоного перцю та бальзамно-пряного кардамону. Чудове соловато-карамельне "серце" мелодії зачаровує всіх, кому вдається пізнати цей незвичайний букет. Томлення та м'якість у парфум вносить акцент бархатистого кашмерану. Солодкувато-пряні ноти тютюну у поєднанні з грайливою ваніллю звучать максимально привабливо.

Тих, кого зацікавило видання, інтернет-магазин Lagrande запрошує купити парфум від Penhaligon за дуже привабливою ціною.