0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clive Christian I for Women Woody Floral With Vintage Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

231 грн
50ml
6 421 грн

Якщо ви закохалися в аромат з першої миті, постійно порівнюєте свого фаворита з іншими виданнями особистої колекції і не бажаєте розлучатися з ним ні на день, значить їм напевно є найкрасивіший I for Women Woody Floral With Vintage Rose , створений майстрами торгової марки Clive Christian . Багатогранний і суперечливий, як і жіноча натура, він щоразу тішить і дивує свою володарку, дарує їй натхнення та приємні миті задоволення від споглядання його чудової мелодії.

Якби засновника британського нішевого бренду попросили словами описати значущі в його житті події, він навряд чи зробив би це промовистіше, ніж за допомогою випуску лінії ароматів Private Collection. На даний момент колекція складається з п'яти пар видань – чоловічих та жіночих. Кожен тандем позначений однією з літер імені Клайва Крістіана, всі вони присвячені певній тематиці чи важливому для творця торгової марки життєвому етапу. Наприклад, пара, названа літерою I – це парфуми, у запаху яких оспівується мистецтво створення елітних меблів.

Парфумерія – не єдина пристрасть Клайва Крістіана. До покупки в 2000 році парфумерної компанії Crown, бренда-попередника марки Clive Christian, він присвячував себе створенню того, без чого неможливий розкішний інтер'єр - меблі, елітні предмети. І коли в руки Клайву потрапив старовинний флакон парфумів із зображенням корони королеви Вікторії, було ухвалено рішення про створення власного селективного бренду.

Жінкам, які прагнуть доповнити свій образ неординарним парфумом, Lagrande рекомендує купити I Women Woody Floral With Vintage Rose . Його пахощі поєднують у собі чуттєвість і невинність, розкіш і простоту. Тут відчувається гра світла та тіні, делікатності та розкутості, яку може дозволити собі лише по-справжньому успішна та впевнена у собі леді. Майстром, який створив цю роботу, є Celia Orozco Cirimbilli. Парфумер, крім торгової марки Clive Christian, створювала свої твори для Missguided, LKBennett.

По-дівочому грайливий і водночас статусний парфум розкривається приємною цитрусовою свіжістю, що звучить цікаво в обрамленні пікантних нот освіжаюче-пряного кардамону, зухвалого чорного і неординарного рожевого перцю. «Серце» композиції густо всипане ніжними пелюстками бархатистої троянди, жасмину, що хвилює, пудрового ірису і п'янкого, що пахне навесні і молодістю конвалії. Чуттєва амбра дарує своє тепло в акорді духів, що завершує. Тут до неї приєднується чарівний мускус, спокуслива ваніль, терпкі смолисті пачулі, димний ветивер та елегантний білий кедр.

Придбати парфумерію Clive Christian ви можете, зробивши замовлення у Lagrande. У нашому інтернет-магазині ви напевно підійдете аромат, який максимально імпонує вашому образу і сьогоднішньому настрою. Парфумерна та косметична продукція, представлена на нашій інтернет-вітрині, оригінальна та пропонується покупцям за найбільш привабливою ціною.