0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clive Christian 1872 Feminine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

231 грн

Clive Christian 1872 Feminine – аромат, гідний королеви!

У вишуканому ретро-флаконі укладено квітково-фруктовий аромат, непідвладний часу. Clive Christian 1872 Feminine – чудовий приклад вічно актуального поєднання деревних та квіткових, цитрусових, пряних та пудрових акордів, які ідеально доповнять образ шляхетної світської жінки весняною та літньою пору. Його свіжість елегантна і переливчаста, аромат постійно змінюється, захоплює своєю дзвінкістю та контрастністю, безліччю шарів та відтінків, які так приємно розгадувати протягом дня, поки аромат з вами!

Дуже гідна стійкість і неймовірно приємний акуратний шлейф роблять придбання надзвичайно вдалим, а колекційний ексклюзивний фіал, увінчаний короною та гербом, стане чудовим подарунком або прикрасою приватної колекції справжньої цінительки прекрасного!

Історія аромату

 

Хоча бренд Clive Christian досить сучасний, насправді його коріння сягає часів британської королеви Вікторії. У 1872 році вона завітала на право прикрашати королівською короною продукцію парфумерному будинку Crown Perfumery – настільки їй сподобалася його аристократична, вишукана продукція з найдорожчих, елітних інгредієнтів, ретельно відібраних по всьому світу.

З того часу минуло понад сторіччя, і «Королівська Парфумерія» давно втратила свої позиції – до 1999 року, коли британський поціновувач розкоші Клайв Крістіан вирішив його відродити, він був усіма забутим банкрутом. Однак талант підприємця та його неперевершений смак дозволили марці знову піднятися на Олімп парфумерної слави завдяки ретельно продуманим, благородним композиціям і принципу підбору кращої у світі сировини, що зберігся.

Він відродив старовинні рецепти, і ви можете бути впевнені, що 1872 Feminine , вироблена також під ім'ям 1872 Pure , створена саме в 1872-му - це один з тих ароматів, що полонив королеву Вікторію. Легко відчути себе монаршою особою, набувши аромату мрії тієї жінки, яка майже сторіччя була символом Британської імперії!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони виготовлялися вручну з кришталю, увінчані кришкою у формі королівської корони Великобританії – на цю символіку марка має повне право вже півтора століття.

 

Clive Christian 1872 Feminine – парфуми як переливи коштовностей

Композиція багатогранна і багата, вона відкривається елегантним цитрусово-фруктовим акордом: бергамот, амальфітанський лимон і танжерин доповнені соковитою ноткою ананасу і терпкою запашною кислинкою чорниці з тонкою пряною рискою розмарину.

«Серце» цих духів потопає в квітах: ви ніби опиняєтеся в чудовому англійському саду, де пахнуть доглянуті клумби з пудровими фіалками і оксамитовими трояндами, повітряними білими фрезіями і кришталевими конвалії, безцінними орхідеями і чарівним османтусом.

Базовий акорд створений шляхетним деревним квартетом дубового моху, вірджинського кедра, сандалу та гуаяку. Пряні пачулі надають фіналу чуттєвості, а мускус – дивовижну привабливість.

Парфуми бренду вважаються одними з найдорожчих у світі, але в Україні вони також доступні: купити Clive Christian 1872 Feminine ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція англійського бренду з багатою і славною історією.