0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clive Christian Viii Rococo Immortelle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Clive Christian VIII Rococo Immortelle Духи (тестер)
50ml
8 769 грн
Немає у наявності

Роком створення будинку Crown Perfumery прийнято вважати 1872 року. Саме тоді Вільям Томпсон-молодший почав продавати в лондонському ательє свого батька нюхальні солі власного виробництва. Запашні композиції користувалися великою популярністю у багатих жінок, тому підприємливий парфумер зареєстрував свою торгову марку і почав активно розширювати асортимент. Серед його постійних клієнтів була навіть королева Вікторія, яка отримала бренд королівським тавром якості.

Будинок процвітав до 1915 року, потім справи сім'ї пішли на спад і бізнес продали. Брати Левери переорієнтували виробництво на випуск коштів по догляду за волоссям, а в 1939 взагалі закрили компанію через збитковість. У 1993 році новий власник спробував відродити славу бренду, відтворивши за архівними записами парфумерні формули і запустивши лінійку з 50 продуктів. У 2000 р. права на марку викупив Клайв Крістіан, популярний дизайнер меблів та інтер'єрів, який і дав бренду своє ім'я.

Під його керівництвом підприємство почало активно розвиватися. Був налагоджений випуск нових ароматів, розкішних та ексклюзивних – таких, як Rococo Immortelle з лінійки Noble VIII Collection . Ця чоловіча композиція, яка є частиною парфумерного дуету, створена Celia Orozco Cirimbilli у 2017. Натхненням для неї послужив стиль рококо, підкреслено безтурботний та грайливий, чуттєвий та чарівний у своїй безпосередності.

Композиція підкреслено лаконічна, акцент зроблений на якості компонентів та одному солючому інгредієнті. Для квітково-фруктового солодкого букета було обрано безсмертника. Його витончена трав'янистість, сухість та найлегша пудрова віртуозно доповнені сонячною енергією стиглих цитрусів. Свіжі плоди так і бризкають соком, додаючи звучанню чудову динаміку і чудово відтіняючи солодощі сухоцвіту. Вкраплення зеленого ветивера вдало поєднуються з мшисто-терпкими акордами пачулі, а завершує запаморочливу комбінацію бальзамічна та тепла амброва база.

Парфум багатогранний і переливчастий, виразний і принадний - при цьому британськи стриманий і благородний, чудово проявляє себе в будь-яку погоду. Він імпозантний та інтригуючий, цілісний та чудово збалансований. Підходить для офісу, побачень, вечірки чи світського прийому – заряджає енергією та приємно бадьорить, надає впевненості та налаштовує на позитив.

Видання випущено в концентрації Extait de Parfum, відрізняється підвищеним вмістом запашних речовин, що гарантує чудову стійкість, насиченість та шлейфовість. Такий аромат гарантовано приверне зацікавлені погляди оточуючих та не залишить свого власника поза увагою. Це той самий фінальний штрих, який зробить образ незабутнім і неповторним. Купити Clive Christian VIII Rococo Immortelle можна в інтернет-магазині La Grande.