0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Bois 1920 Classic 1920

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bois 1920 Classic 1920 Парфумована вода
113 грн
Bois 1920 Classic 1920 Туалетна вода
Немає у наявності
Bois 1920 Classic 1920 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Bois 1920 Classic 1920 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

У 1920 році заповзятливий італієць Гвідо Галарді відкрив невеликий магазинчик під назвою Bottega Italiana Spigo, де продавав парфумерію власного виробництва. І хоча його продукція мала успіх у флорентійців, домогтися всесвітньої популярності йому не вдалося. Крім того, син Ренато не поділяв парфумерних уподобань свого батька, тому після смерті Гвідо бізнес просто перестав існувати. У 2005 році його онук Енцо, який успадкував таланти діда і став професійним парфумером, вирішив відродити спадщину своєї сім'ї, створивши власний бренд і назвавши його на честь того самого магазинчика, де творив його предок.

Він використовував оригінальні формули, створені на початку ХХ століття, злегка доопрацював їх, щоб вони набули більш сучасного звучання, та запакував у стильні мінімалістичні флакони, над розробкою дизайну яких працював особисто. У дебютну колекцію модного будинку увійшов і чарівний унісекс Classic .

Це стильний пряний східний букет, що підходить для Нього і для Нього. ідеально збалансований, інтригуючий та цільний. Створений на кшталт класичної школи, він відрізняється універсальним характером і буде доречним за будь-яких обставин.

Підкреслено стримане та делікатне звучання композиції, без різких нот та з помірною насолодою, відмінно підходить для повсякденного використання. Такий аромат чудово поєднується з різними стилями, від недбалого casual до суворого ділового чи розкішного вечірнього. Його можна сміливо надіти в офіс та на ділову зустріч, світський прийом чи побачення, культурну подію чи заміський клуб. Він елегантний, що звертає на себе увагу, але не викликає, помітний, але не нав'язливий, в міру свіжий і солодкий, з аристократичною терпкістю і привабливою гіркуватістю пряних трав. Аромат моментально наповнює енергією, тонізує та допомагає залишатися активним та сконцентрованим протягом цілого дня.

Ця туалетна вода адресована натурам успішним, привабливим та витонченим. Такі люди вольові і цілеспрямовані, харизматичні і наполегливі, сміливо йдуть до поставленої мети, не відступаючи перед труднощами і викликами, що виникають. Енергією для неймовірних звершень їх забезпечує багатогранний і переливчастий парфум, що тішить неймовірною палітрою відтінків.

Чудова композиція відкривається соковитими іскорками прянощів, бешкетно мерехтять на тлі запаморочливої свіжості стиглих фруктів. У серці композиції проступають благородні акорди кедра та ялівцю, пом'якшені трепетним пахощами садових квітів. Димчасті відблиски тютюнового листа надають звучанню особливу імпозантність і загадковість, неквапом підводячи до величної бази з амбри, ветівера, сандалу та мускусу. Ідеально вивірена комбінація, що вражає бездоганною гармонією та багатим, чуттєвим розкриттям.

Видання поміщене у скляний округлий флакон із кришкою з ебенового дерева. Купити Bois 1920 Classic можна в інтернет-магазині La Grande.